Taktinis Lauko Šalmas Šviesos Signalas Šviesos Indikatoriai Išgyvenimo Lempos Vandeniui Karinės Medžioklės Vest LED Žibintai

€5.80

-24%

€7.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: armi, piloto šalmą karinių oro pajėgų, medžiotojas rinkinys, survival lamp man, emersongear, Šalmas, flare gun, rinkinys surviv, išgyvenimo apyrankę lempos, už išgyventi.

Medžiaga:Silikonas Dydis:4x4cm Svoris:0.02 kg Šviesos spalvos:Balta,raudona,mėlyna,oranžinė,žalia Maitinimas:produkto sudėtyje yra CR2032 mygtukas, baterijos, naudojimo laikas yra apie 100 valandų (Duomenys yra skirti tik informacijai) Taikoma scena:Įvairių lauko veikla (taktinis akcijų, žirgais.nardymo ir pan.), Apšvietimo režimas:Laikyti apšvietimas, mirksi Pakuotė: 1x Taktinis Šalmas Šviesos

Savybės:

1. Šis saugos mirksi šalmas šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, silicio dioksidas įstaiga su nailono užsegimas nugaroje, tinka bet kokia medžiaga, šalmas.

2. Paspauskite mygtuką apačioje, kad signalo lemputė norėdami įjungti energijos tiekimo.Pirmą pavarą, yra pastovios šviesos režimas, ir trečia pavara yra išjungtas.

3. Atsparus vandeniui ir didelės galios LED gali būti naudojamas arti apšvietimo reikmėms.

4. Jis gali tvirtinimas prie šalmo, kūno šarvai, Molle dėklas, taktinė liemenė, diržas, ir kuprinė.

5. Lengva įdiegti, saugos išgyvenimo žibintai gali suteikti daug padėti savo dviračiais, žygiai, medžioklės, nardymo.

Svoris 0.02kg
Prekės Pavadinimas Balight
Taikoma Scena Įvairių lauko veikla (taktinis akcijų, jojimo.nardymas, ir pan.)
dydis 4x4cm
Apšvietimo Režimas Laikyti apšvietimas, Mirksi
Šviesos Spalvų balta, Raudona, Mėlyna, Oranžinė, Žalia
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai