Anime Azur Lane Cheshire Cosplay Kostiumų Žaidimas, Pilnas Komplektas Animacija Drabužiai Moterims, Dydžiai S-XL 2021 Naujas

€86.48

-34%

€133.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: azur lane, sexy moteris policijos išgalvotas suknelė, originalus cheshire cat kostiumas, azur lane cosplay, kambarinės apranga, azur lane pelės mygtukai, cosplay žydros juostos princas, azur lane cosplay takao, anime mergaitė mokyklos vienodos, undinė maudymosi kostiumėliai.

Anime Azur Lane Cheshire Cosplay Kostiumų Žaidimas, Pilnas Komplektas Animacija Drabužiai Moterims, Dydžiai S-XL 2021 Naujas

Mes visada siekiame teikti klientams aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir stengiasi pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas, ir mes tikimės, kad jums galėtų mėgautis apsipirkimo metu.6

Apima: Skrybėlę+pirštinės+cheongsam+Skara+Keliaraiščiai+Kojinės

Įtraukti duomenys:

Pastaba: Jei jums reikia nusipirkti Batus / Kuprinės / Pagalvės / perukai ir kiti aksesuarai nėra, susisiekite su manimi.Ačiū.

PASTABA: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.PRAŠOME DON ' t PIRKTI, jei esate pernelyg jautriai reaguoja į menkiausią spalvos skirtumas.

3.Jei jūs negalite rasti savo dydžio.Prašome pasirinkti "custom-made" ir palikti savo kūną dydis

(Lytį,Ūgį,svorį,krūtinės,juosmens,klubo,peties) mums,ačiū.

Pristatymas :

mes laivas visame pasaulyje ,jūs galite pasirinkti pristatymo būdą pagal jūsų laiką poreikius.

mes negalime garantuoti tikslaus pristatymo metu, dėl transporto priemonėmis, kurios yra iš mūsų kontrolės.Prašome supratimo.

Jei jums nereikia gauti savo produktą, prieš apsauga per laiką.Prašome susisiekti su mumis,Mes jį pratęsti įsitikinkite, kad jūs galite gauti produkto,tuo tarpu,mes susisieksime su express " kompanija, kurie padės jums rasti savo paketą.

1.kinija paštu, oro paštu apie 25-30 darbo dienų ,gali trukti ilgiau, kai kuriose srityse, tokiose kaip Rusija ,Brazilija ir kt.

2.EMS trunka 7-15 darbo dienų.

3."Fedex" užima 5-10working dienų.

4.DHL trunka 3-10working dienų.

mes tik laivas adresą, kurį paliko dėl užsakymo ,jei jums reikia pokyčių ,prašome susisiekti su mumis prieš išsiuntimą buvo padaryta.

Grąžinti:

1.Jei produktas jums gautų, turi trūkstamas dalis,prašome susisiekti su mumis,mes išsiųsti trūkstamas dalis jums.Prašome nesijaudinkite.

2.Jei produktas jums gavo kokybės klausimams,prašome susisiekti su mumis ir siųsti mums produkto nuotraukos,po to, kai mes patikrinkite, ar foto,jei yra kokybės problemų ,mes suteiksime jūsų iš dalies grąžinamosios išmokos, kaip kompensacijos, arba galite grįžti ir gauti visa grąžinamoji išmoka .(Grįžti atgal laivybos sumokėti jūs.)

Atsiliepimai:

Mes palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždės jums po to, kai mes baigė mūsų sandoris.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekdamos išspręsti ginčą

Susisiekite Su Mumis

Mes slove visų problemų dėl pirkėjų požiūrius, nereikia dėl nieko jaudintis, jei jums įsigyti čia.

Geras commuincation atneš vienas kito šilumą.Ačiū

Specialios Paskirties kostiumai
Sudedamosios dalys į viršų, Kelnės, Antblauzdžiai, Suknelės
Lytis Moteris
Medžiaga Funkcija medžiagos
azur lane Cheshire
Elemento Tipas Rinkiniai
Šaltinio Tipas ŽAIDIMAS
Kilmės KN(Kilmės)
Cosplay Kostiumas Anime Žaidimas Cosplay Kostiumas
Simbolių Cheshire

Panašūs produktai