MIQIAO 925 Sterlingas Sidabro Natūralus Ametistas Moterų Pakabukas Paprasta Kristalų Choker Kaklo Papuošalų Mados Clavicle Grandinės 2020 m.

€25.14

-30%

€36.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmuo kristalas, konservų indelyje, kamuolys suknelė geltona, balionas automobilių žaislas, python gyvatė, kamuolys suknelė "pelenė", Kamuolys Suknelė, balionas žaislas, kamuolys šuns žaislas, balionas ranka siurblys.

Produkto pavadinimas:Ametistas Karoliai Prekės: MIQIAO Dydis:0.8*1 CM Spalva: Sidabrinė Medžiaga:925% Sidabro Lytis : Moteris Proga:Šalis/Įsitraukimo/Jubiliejų/Vestuves/ Saldus data/Gegužinė Iškylą

Karoliai yra apie 40.5 cm ilgio ir išplėstinio grandinės yra apie 4 cm ilgio.

Gerbiami klientai, siekiant, kad produktai gali būti pristatyti į jums sklandžiai, mes visi naudoti plastiko dėžutės, nes jos geras atsparumas spaudimui.Jei jums reikia B kartoninės pakuotės, atkreipkite dėmesį, kai jūs įdėti savo užsakymą.Mes naudojame B dėžutėje.B langelis gali būti iš formos, kurių mes negalime garantuoti.Mes tikimės, kad jūs suprasite.Spalvos langelyje yra atsitiktiniai.

Apie spalvų skirtumas

Nes brangakmeniai turi skirtingų spalvų, skirtingų šviesos, tai yra bendras bruožas brangakmenių.Fotografuojant geriau šviesos aplinka ir profesionalų fotoaparatą, bus kai kurių spalvų skirtumai tarp brangakmenių ir natūralios šviesos.Mes tikimės, kad jūs galite suprasti.

Apie defektus

Natūralus akmuo yra maža medvilnės dribsnis, įtrūkimų ir kitų defektų, nėra jokio būdo, kaip ir dirbtinio akmens, be šiek tiek defektų, tai taip pat neišvengiama, visų mūsų produktų pasirinkimas žaliavų, gamybos ir tikrinimo, sluoksnis po sluoksnio patikrinti, sumažinti gedimų norma.

Brangūs draugai,

Jei turite kokių klausimų ar ypatingų pageidavimų, prašome susisiekti su mumis.Dėl laiko skirtumo tarp mūsų, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą, ir linkiu jums laimingo gyvenimo.

Elemento Tipas Pakabučiai
Pavadinimas Amethyst Necklaces
Kilmės KN(Kilmės)
Pagrindinis Akmuo Ametistas
Prekės Pavadinimas MIQIAO
Pakabukas Dydis 0.8*1 cm
Metalinis Antspaudas 925, Sterling
Bauda ar Mados Bauda
Modelio Numeris A 4186-T
Stilius Mielas/Romantiška
Pakabučiai Tipas Deimantas, Angliškas
Pažymos Tipą CNAS
Metalo spalvos sidabrinė
Metalų Tipas sidabrinė
Šalutinis Akmens Nėra
Formos\modelis Round

Panašūs produktai