Vaikas Blokuoti MH-6 Paukščių transporto Sraigtasparnių, Naikintuvų Kūrimo Bloką SS Kariuomenės Karinių Miestas lėktuvas Lėktuvo Modelis Plytos Vaikų Žaislas

€7.92

-5%

€8.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prekės lego miestas, mano pasaulis, ss, blokuoti statyti, lego ss, rc plokštumos, mūrinis plokštumos, lego draugas lėktuvas, blokuoti, legoe įranga, biuro įranga, automobilių.

PASTABA !

Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Neapima variklis, generatorius .Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

MH-6 Paukščių transporto Sraigtasparniai

Produkto Pavadinimas :MH-6 Paukščių transporto Sraigtasparniai Kategorija:SS Kariuomenės Serija Fasuotė: 149 vienetų Popieriaus naudojimo instrukcija Gaminio dydis : L-18CM , W-10CM , AUKŠTIS-9CM

Pristatymo Terminas:

Returen ir grąžinimas 1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą:

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5,Ačiū!

Plastiko Tipas ABS
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Modelio Numeris MH-6 Paukščių transporto Sraigtasparniai
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Suderinamas su lego ginklų
Brūkšninis kodas No
Lytis Unisex
Įspėjimas NEGALIMA VALGYTI
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y

Panašūs produktai