Zhiyixing Dingshu miesto Zisha arbatinukas žaliavos Dahongpao rankų darbo arbatinukas Dabin Ruyi arbatinukas

€35.01

-34%

€53.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs atgal būsto.

Pavadinimas: Dabin Ruyi

Nėra.zh-664g

Liaudies galia mokykla

Dydis bendras skersmuo: 14.6 cm skersmuo: 5,5 cm aukštis: 10.2 cm

Ml 275cc

Septynios skylės slyvų žiedų

Purvo Dahongpao

Šiame dokumente įtvirtinta, kad Dabin Ruyi taip pat yra klasikinis indų, kuri buvo sukurta ir pagaminta pagal Dabin per Ming Dinastija.Tuo metu, jis sakė, kad "geras keramikos Ming Dinastijos užleido o".Šio projekto puodą Shi Dabin reiškia ne tik "viskas gerai", bet taip pat reiškia "trikojo atrama".

Vadinamasis puodą pasaulio mastu, puodą pasaulio, šis bankas yra paprastas ir elegantiškas, paprastas, apvalus šveitimo kūnas, platus atvartu, trys kreivų nagų intravertiška, kvėpavimas Zhuang Duan, ir surinkti dujų, puodą bžūp Ruyi modelio simbolis laimingas Ruyi, gyvenimą priimti laimę, puikus dalis yra trys motinos kojų, padaryti visą puodą stabili, padėti visą puodą kūno, kad atmosfera ne potvynis, taigi prašmatnus ir puikus gerą puodą, manau, kad jūs negalite praleisti.

Sugadintas violetinė smėlis yra trapus.Prašome ją atidžiai patikrinti.Jei yra bet kokia žala, prašome nufotografuoti ir atsiųsti jį į klientų aptarnavimo darbuotojai tą pačią dieną.Ji gali būti iš naujo išleidžiamos.

Po pardavimo, kokybę problemų galima grąžinti bet kuriuo metu, kokybei užtikrinti, kad jūs neturite rūpesčių

Alaus pasiūlymai yra labiau tinkami alaus virti Pu'er arbatos, senų baltoji arbata, juodoji arbata ir kt.siūloma, kad vieną puodą arbatos turėtų būti laikomi vieną puodą.

Prekės Pavadinimas tcup
Talpa 200ML
Kilmės KN(Kilmės)
Paviršiaus procesas Visų ranka
Produkto Kategorija Arbatinukas
Medžiaga Raudonos Molio
Pakuotė Dovanų Dėžutė

Panašūs produktai