15vnt Mediniai Skiltelės Derliaus Laimingas Jubiliejų Medinių Skiedrų Mediniai "PASIDARYK pats" Amatų už Vestuvių Puotą Šalis

€1.17

-40%

€1.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphond atveju.

15vnt Mediniai Skiltelės Derliaus Patvarus Laimingas Kūrybos Jubiliejų Subtilus Medinių Skiedrų už Vestuvių Puotą Šalis

Aprašymas

Natūralūs mediniai segmentai yra plačiai naudojami, ir galėtų dirbti awesomely bet "pasidaryk pats" amatų.Pavyzdžiui, galima naudoti kaip centerpieces ne vestuvių, rankų tapybos, užrašu, padėkliukai, foto rekvizitai, stalo numerius, Kalėdų papuošalų, namų dekoravimas, šventės papuošimai, vestuviniai papuošalai, ir kt.

Savybės

- Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje.

- Medžiaga: Mediena.

- Dydis: Apytiksl. 5x3x0.25cm.

- Unpainted natūralaus medžio gabaliukai su kūrybos Laimingas Jubiliejų formų.

- Šie mediniai Laimingas, Jubiliejų, amatai ir nedidelis dydis, puikiai tinka naudojant juos kaip kabo pakabukas jūsų namuose.

- Kaimiškas medinis skiltelės turės keletą natūralių savybių, nei mūsų nerūdijančio plieno ar kitos medžiagos gabalėlių.

- Kiekvienas medinių skiedrų buvo šlifuota, kad paviršius lygus ir pakankamai saugi naudoti.

- Idealiai tinka bet kuriai "PASIDARYK pats" projektas: Rankiniai dažymo, padėkliukai, foto rekvizitai, Kalėdų ornanments, Šventės papuošimai, vestuviniai papuošalai, ir kt.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

15 x Laimingas, Jubiliejų, medinės skiltelės

Produkto Tipas Nebaigtas Medienos

Panašūs produktai