10 Vnt 304 Nerūdijančio Plieno Maisto Susitvarko Daugkartinio naudojimo Cilindro Formos Kokteilis Susitvarko Desertas Kirtikliai Vakarienę GRILIS

€3.05

-44%

€5.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nemokamas dantų grillz, apačios grilis, grotelės papuošalai, barbecu, Pavarų Dantys, hip-hop dantys, dantų grillz, grotelės burną, aukso grilis, nemokamas dantų auksas.

Aprašymas

Šių kokteilių kirtikliai yra stiliaus, kad atitiktų tai, ką jūs pamatysite, kai kurių pasaulių geriausias kokteilių barų ir barmenas varžybose.Pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, nėra lengva rūdžių, puikus skewering alyvuogės, sūriai, vyšnios, vaisių papuošimui.Puikus baras, KTV, namų, klubų ir kitų pramogų vietų.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis: 12 x 0,2 x 0.2.

- Pagaminti iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, su patogia ergonomiška rankena, veidrodis apdaila, blizgaus ir lygaus paviršiaus.

- Tai kokteilis, kirtikliai, galėtų būti kelios-asmuo, šalies ir pritraukti savo svečiai užkandis.

- Jūs galite naudoti šiuos kokteilis kirtikliai skewering alyvuogės, sūriai, vyšnios, vaisių papuošimui, pyragai ir pan.

- Tinka šeimoms, barai, pobūviai, desertas, parduotuvės, restoranai.

- Ji yra daugkartinio naudojimo ir labai tinka Kalėdų, gimtadienio, jubiliejaus, housewarming ir pan.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

10 x Vaisių Susitvarko

Gamyba Vaisių Stalo
Funkcija Vienkartiniai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės AE(Kilmės)
Modelio Numeris 1

Panašūs produktai