1Set "PASIDARYK pats" Balionų Arkos Rinkinys Lentelė Arch Balionai Kolonėlės Stovas su Aikštė Vandens Maišelį Bazės Žiedo Sagtis Siurblys Vestuves Apdaila

€29.30

-30%

€41.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balionas turėtojas, balionas raudonas vynas, kamuolys siurblys, balionas skulptūra, balionas bokštas, ford everest galinio žibinto, balionai balionai, arch vestuvių, balionas tatuiruotė, balionas lokys.

Savybės:

* [Aukštos kokybės ir tvirtumo]: Gerai suprojektuoti akių pagrindu ir vandens ratai, stabilus PVC vamzdžių.Tai bus ne purtyti žiauriai dėl vėjo ar susidūrimo su objektais.Balionas strypas yra sulankstomas neatskiriama dalis.Vieno didelio stiprumo, juoda pluošto strypas, kurio ilgis 17 cm nėra lengva sulenkti ir gali būti pakartotinai naudojamas bet kur.

* [Reguliuojamo dydžio ir paprastas surinkimas]: aukštis ir plotis arka galima reguliuoti bus reguliavimas atstumas tarp apatinių.Ji užtruks ne daugiau nei 2 minutes įdiegti šį balioną arch.

* [Platus taikymas]: Šis balionas arch rinkinys yra ne tik tinka gimtadienio, šeimos, anksčiau rinkimo video, Kalėdų, ir Helovinas, bet taip pat tinka valdos kalbos, vestuvėms, ir kūdikių dušai.Naudokite savo kūrybiškumą papuošti savo šaliai su įvairių balionų.

Specifikacija:

Vardas: Balionas Arch Rinkinys

Medžiaga: PVC

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės įskaičiuota:

15 x Sulankstyti Pluošto Polių

2 x PVC Bazės, Dalyvavimas, ir ratas yra siunčiami ranly)

2 x PVC, ilgas vamzdis

2 x PVC-trumpas vamzdis

2 x vandens, smėlio pildomus krepšys

1 x rankinis siurblys (Po Spalvų)

50 x balionas įrašus

2 x balionas knotter

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, punktas"s spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Medžiaga PVC
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Vestuvių & Sužadėtuvių, Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Vaikų Diena, Kinų Naujieji Metai, Tėvo Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Velykų, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena

Panašūs produktai