BESPORTBLE Irklas Lentos Premium Pripučiami Irklas Lentos Atsistoti Irklas Lentos Bonus Rankinis Siurblys Kulkšnies Pavadėlio Remonto Komplektas Suaugusiems

€126.30

-45%

€229.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: naršyti, Įėjimas, skate surf, šuns pavadėlio, valtis, baidarė, elastinga pavadėlio irklas, paddleboard, PCB, irklas banglentę, sąskaitos priemokos.

Aprašymas

Karšta vasaros diena ateina, jūs norite praleisti atvėsti dar prasmingų vasaros atostogų?Mūsų priemoka irklas lentos rinkinys, į paplūdimį ar pajūrio ir pradėti savo banglenčių kelionę!Idealiai tinka visų įgūdžių lygį ir daugelis vandens sąlygų, geriausias pasirinkimas nuotykių, kurie nori išeiti ir rasti nuotolinio ežerų, upių, ir paplūdimiai, kad yra off sumuštas kelias.

Savybės

- Gamintojas: BESPORTBLE.

- Spalva: žydra.

- Medžiaga: Poliesteris eponžas.

- Dydis: Apie 120 x 30 x 6 cm.

- Mūsų priemoka komplektą įeina viskas ko jums reikia: Valdyba x 1; Irklas x 1; Kulkšnies Pavadėlio x 1; Rankinis Siurblys x 1; Kuprinė x 1; Nuimamas Fin x 1; Oro Raktas x 1; Remonto Komplektas x 1. Protingas ir patogus.Jūs tiesiog gauti savo ir mėgautis įdomus irklavimo sporto!

- Irklas ir valdyba gali greitai pripūsti ir deflate lengvai laikymo ir transportavimo.Po valcavimo iki kompaktiško dydžio, jums gali supakuoti juos į neperšlampamą kuprinę, nuneškite jį į paplūdimį, baseiną ar eiti pėsčiomis lengvas.

- Valdyba yra pakankamai platus, banglentės jūroje, ežere, upėje, ir kulkšnies pavadėlio gali padaryti jums atsistoti ant lentos, daugiau pasitikėjimo, suteikia jums neįtikėtinai naršymą.

- Neslidžios struktūra, dizainas padidina stabilumą ir saugumą, todėl jūs visada nenugalimas vieta ant jūros, tiek puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionaliems lenktynininkams.

- Išpūsti, jis ir pasiruošęs eiti!Atlikti vandens turizmas, vandens sporto, žvejyba ir kitos vandens pramogos.Gražus vasaros įranga jums mėgautis begalinis smagu!

Pakavimo sąrašas

1 x BESPORTBLE Valdyba

1 x BESPORTBLE Irklas

1 x BESPORTBLE Kulkšnies Pavadėlio

1 x BESPORTBLE Rankinis Siurblys

1 x BESPORTBLE Kuprinė

1 x BESPORTBLE Nuimamas Fin

1 x BESPORTBLE Oro Raktas

1 x BESPORTBLE Remonto Komplektas

Lauko Veikla Irklas Lentos
Tipas Banglentės
Funkcija 5 Pripučiami Irklas Lentos
Taikoma Žmonių VYRAI
Modelio Numeris Irklas Lentos
4 funkcija atsistoti irklas lentos
Funkcija 1 Irklas Lentos
3 funkcija Water Sports Equipment
2 funkcija Surfing Paddle Board
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai