2021 NAUJŲ Žvejybos Spomb Raketa Spod Žvejybos Reikmenys Lesyklos Granulių Plūdės Jaukas Turėtojas Maker Spręsti Įrankių Priedai

€0.57

-27%

€0.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: finansuojantysis žvejybos narvai, įrašą suvilioti, karpis kablys saitą, finansuojantysis žuvys, masalas narve, raketų masto žvejybos, spod, vizuoti swivel žvejybos, iptv usb, žvejybos masalas rankena.

Savybės:

1. Gali būti pakrautas su masalas: Šis šėrimo konteineris gali būti pakrautas su didelio dalelių lizdą masalas, pvz., kukurūzų lovio pašarai viščiukams ir t. t., ir ji yra paprasta naudoti.

2. Jungtis: užpakalinė dalis šio šėrimo konteinerių gali būti pasukti 360 laipsnių, be knotting ar likvidavimo.

3. Antrinė kamera: antrinės kameros šio šėrimo konteineris yra pavasarį, darbo skyriuje, ir ten gali būti niekas, kurios turės įtakos vartojimui.

4. Kontaktai: Šis šėrimo konteineris gali paliesti vandens paviršių ir gali būti atidaryti paleisti lizdus masalas pagal jėgą.

5. Gerus rezultatus: Šis šėrimo konteineris gali būti naudojamas ilgą laiką, nėra paprasta, turi didelės talpos, ir gali sustiprinti granuliuotas jaukas.

Aprašymas:

Visi jaukai gali tiesiog būti pakrautas į plūdės nereikia maišyti.Jei norite sumaišykite kamuolius žemės masalas, nors, tai gali būti mesti tiksliai į tam tikrą atstumą, net ir esant labai ilgi.

Techniniai duomenys:

Dydis: 14.5 cm

Pareigos: šerti

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: balta, juoda, balta+juoda (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 vnt * Bako Plūdė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Tipas Masalas Metikas
Spalva juoda, balta, Raudona, Ruda, juoda ir balta
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 65 grams for large size and 47 grams for small size, 14.5cm
Produkto Pavadinimas Lizdus
Medžiaga Medžiagos, ABS Plastiko
Funkcija Šerti

Panašūs produktai