12 1 Deformacijos Inžinerija gaisrinė mašina Robotas Suderinamas su Lego Asamblėjos Pastato Blokus Vaikų Žaislas Dovana

€15.38

-49%

€30.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "land rover" lego, helovinas kaukolė, lego, lego robotas, minecraft plastiko žaislas, "lego" sunkvežimiai, automobiliai, "lego" technic sunkvežimis, blokuoti, gaisrininkas sunkvežimis, automobilių kruša "subaru".

Viena,apie MOQ

Kad kiekvienas Žaislas numeris pagal svetainės etiketės MOQ dominuoti!

Antra,apie imties mokestis

Ar tai yra mažmeninės arba didmeninės,jei jums reikia mėginį,gali būti fotografuojami,būti antrinis parduotuvėje pirkti daugiau nei $ 2000 grąžinti mėginio kainos skirtumas.

Trečia,produkto citata

Online kainos yra gamintojo kainos pinigų,nėra įskaitant visus pristatymas,sąskaitų faktūrų išrašymas. Nes žaislas medžiagų, bet kuriuo metu iki dinamiškas,ypač prieš kitą, taip pat prašome kreiptis wangwang klientų aptarnavimo klausimų apie kainą!

Ketvirta,apmokėjimo būdą:

Mes paramos PayPal,taip pat galite per Banką(ūkininkai,darbuotojai ir pan.), po perlaidų, prašome informuoti mus, kad būtų galima greitai susitarti,kad tą pačią dieną arba kitą dieną pristatymas,dėl pernelyg daug užsakymų, mes bandysime organizuoti trijų dienų.

Penkių,pristatymo laikas

Klientų mokėti gerą dalį, kad yra sukurtas,mes iš karto susitarti dėl prekių,paprastai 1-3 dienas nuo prekių pristatymo. Todėl, Kad reikia kojinę(dalis produktų gali būti sandelyje nereikia gamybos),todėl prašome klientų, atsižvelgiant į faktinę situaciją, pabandyti iš anksto užsakymą,taip, ne daug reikia, kai ne iš karto grafiką,poveikį jūsų verslui. Kiekvieną užsakymą prekės dieną lankomumo,ir mes tą pačią dieną laivybos,šiuo metu nereikia skubėti. Apie logistiką,krovinių, krovinių dažniausiai yra mokamos,ir prekes, būtina krovinių į svetainę. Pristatymas logistikos klientui pateikti savo, taip pat gali būti pagaminti iš dabartinės stoties darbuotojai pasirinktos jums labiau tinka!

(Pastaba:prekės pristatymas iš mūsų pusės gali tik padėti pirkėjui apskaičiuoti faktinę siuntimo išlaidų pasiimti prekes, kai suma yra pagrįstas,pristatymo laikas, mes galime kontroliuoti, bet ir krovinių stotis atvykimo laikas, mes negalime pasakyti standartinę,supraskite tai!)

Šešta,gavimo standartas:

1,pirkėjų savęs pikapas produkto, prašome priešais logistika, krovinių vežimo bendrovių darbuotojų veidą atidžiai patikrinti, ar prekių,tokių kaip nustatė, kad išorinės dėžės yra labai deformuoti,pažeisti,sandarinimo pakavimo juosta lūžis defektas,sandarinimo lipni juostelė, neišsamius,akivaizdžiai buvo padalinta antspaudas atidaryti atidarymo ženklų,prašome į veidą atidaryti inventoriaus patikrinimą,Nustatė, klaida turi į veidą ir logistikos įmonė, konsultacijos kompensavimo,jei negalite išspręsti, prašom, nereikia užslėpti prekių,krovinių stotis yra susisiekite su mumis derėtis;kitaip po gavimo, kiek neprieštarauja prekes priimti pats.

2,gamyklos visos prekės yra griežtai patikrintas prieš būti vežamos,nes yra plastiko žaislas,gamyklos kokybės užtikrinimo kvalifikacijos rate 97%-98%ar net daugiau. 2%-3% buvimas nenuspėjamas problemas,priklauso taikymo išimtis

3,, dėl mūsų laivybos yra logistikos įmonės,logistikos bendrovės, turinčios didelių sunkvežimių vežėjas,taip ir įprastų laivų bus labai konkrečius nuostolius, kiekviena laivybos kompanija yra sudariusi susitarimą,prašome pirkėjų paskirta turite logistikos,transporto bendrovės, nes transporto grūsti žaislų ir kitų situacija įvyko,mes don ' t padengti transportavimo šalies draudimo. Transportavimo proceso rekomenduoju pirkti draudimo,normalus 3%-5% sandorių mokestį. Pasiimti prekes prašome atidžiai patikrinti, ar prekių.

4,mūsų klientų pristatymo,rankena pristatymo transportavimo procedūros. Laivybos išlaidos yra sumokėti. Pristatymo laikas,jei ten yra žalos, ir kt. galima laivyba turi būti užtikrintos. Bendrosios rekomendacijos nėra išankstinio apmokėjimo.

Septyni,aptarnavimas po pardavimo

Gamyklos pati kokybės problemų produkto reikia keisti ir atgal krovinių pirkėjų yra atsakingas už gautus grįžti produktą po to, kai mes klientų kitą pirkti, kai pakeitimas išsiųstus(nepriimtina kitą siunta siunčiama kartu situacijos,krovinių klientas tik!)

Pastaba:grąžina buvęs privalo informuoti pateikti stotis wangwang klientų aptarnavimas!!!

Nes žaislas produkto specifika,ir namų apyvokos gaminių negalima lyginti,todėl Padalijimo aš visų parduotų žaislų produktas yra ne trys, garantijų politiką,jeigu po naudojimo generuoti problemų,aš skyrius neprisiima jokios atsakomybės,kaip, pavyzdžiui, Padalijimo aš per sugebėjimas,ji padės išspręsti šias problemas,bet visi susijusias išlaidas padengia klientas.

Specialius gaminius pagal mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai ir svečiai pasiekti atitinkamą susitarimą check-in.

Aštuoni,atsakomybės apribojimas

1,prekių pirkėjo užsakymo, gamybos, pristatymo,produktas yra Bendrojo yra plastikinės medžiagos,pakavimo medžiagos, popieriaus,transporto procesas,ypač kai ilgą atstumą Mieste,galimas individualus produktas pagal transportavimo nuostolių,(pvz., individualios įtakos susidūrimo šiek tiek nulio,pvz., spalvinga dėžutė pakuotės atskirų spalvinga dėžutė šiek tiek deformuoti, ir t. t.), už tai,mes bus naudojama logistikos dvigubo sluoksnio pakuotės,paminkštintas buferis,kompaktiškas sukrauti ir kitų būdų, kaip išvengti lūžių renginiai,transportas yra trečiosios šalies logistikos bendrovės užbaigti,po mūsų kontrolės,nes transporto priežasčių, dėl jos patirta žala, atsakomybė bus ne mes lokys. Transportavimo laikas yra paveiktos oro sąlygų,transporto priemonę,eismo sąlygas ir daug kitų veiksnių,ne kaip priežastis grįžti.

Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Prekės Pavadinimas SKYSHADOW
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai