2.5 L 4500W BPA Nemokama Profesionalios Sunkiųjų Komercinių Laikmatis Kombaino Maišytuvas Sulčiaspaudė Maisto Procesorius Ledo Kokteilius Smulkintuvas Virtuvėje

€31.90

-33%

€48.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekologinio, sulčiaspaudė citrina, tešlą spragilas, didelės komercinės maišiklis, mixr, maisto perdirbimo mašinos, bpa free maišytuvo dalis, cemento maišytuvas, kinijos kazkoks šuns statula, namų virtuvė.

Produkto Informacija:

Savybės:

1.Maisto kokybės gumos puodelio dangtelis, nekenksmingas, beskonis, o ne deformuoti.Atskirame dizaino, tai yra patogiau pridėti medžiagų viduryje.

2. Bakas yra negabaritinių, 2.5 L talpa, nėra lengva sulaužyti, daugiau chemiškai atsparios ir sudėtyje nėra BPA.

3. Šį skaidrų ne-drip vandens bakas leidžia jums stebėti visą procesą nuo pradžios iki pabaigos.Ji iškėlė kalibravimo ir gali lengvai įvertinti ingredientai unciją, puodelį arba metriką.

4. Bako apima šlapio disko ir 2-dalis užsifiksuojantis dangtelis, kurį lengva pašalinti.Grūdintas nerūdijančio plieno ašmenys skaido maisto ir ledo kubeliai į konteinerį, todėl nuosekliai švelninamasis efektas.

5.32000 greitis (APS / min) įsitikinkite, maišytuvo gali dirbti stabiliai, ilgai.Super galingas.

6. Dangtelis yra nuimamas kištukas leidžia be sudedamųjų dalių apdorojimo metu.Pašalinis įrodymas padengti versmės leisti karšto ir šalto maisto plėstis ir trauktis.

7. Bakas turi minkšta rankena, kuri suteikia patogią ir neslidžia rankena.Puikus dydžio už šeimos valgomasis ir pramogų, sukurta siekiant veiksmingai pasukti didelis medžiagos kiekis atgal į diską greičiau ir sklandžiau maišymo.

8.Non-slip pėdų pagalvėlės apačioje, smūgio absorbcija, triukšmo mažinimo ir atsparumo dilimui, kūnas yra labiau stabili

9. Disko talpą yra pakankamai greitas, kad generuotų trinties šilumos, nes šaltas ingredientai būti steamed maždaug šešias minutes.Tik lašas lašas plovikliu ir šiltu vandeniu, jis bus švarus, pati nuo 30 iki 60 sekundžių.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: SC-1589 Maišiklis

Įtampa: 220V

Galia: 4500W

Dažnis: 50Hz

Greitis: 32000RPM

Pavaros: 1-15 pavara

Talpa: 2500ml

Medžiaga: Akrilas, Guma, Nerūdijančio Plieno Ašmenys

Taurės Kūno Spalva: Skaidri

Dydis: 50cm x 18cm

Taikoma Numeris: 4-5 žmonės

Pareigos: Juicing, smulkinto ledo, sausos, malimo, maišymo, kiaušinių mušimas, milkshake todėl, sumaišius.

Komplektą Sudaro:

1 x Maišiklis

1 x Ardyti

Skelbimas:

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.

Dėl skirtingų monitorių ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Prašome atsižvelgti į faktines dydžių rodomas sąrašo, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

Produkto Rodyti:

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas(tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai yra jums reikia.Prašome kreiptis į pictureselection (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

① .AS KIŠTUKAS Australija.

② .UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė.

③ .ES KIŠTUKAS Izraelio ir Šveicarijos etcIsrael ir Šveicarija ir kt turėti įvairių Europos žvakės.

Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Vežimą: 1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Įtampa (V) 220V
Talpa (l) >2.1 L
Funkcija Vaisių Ir Daržovių, Pupelių Produktas, Sultys Extractor, Ryžių Paštetas, Penkių Grūdų, Kukurūzų Sultys, Vaisių Sultys, Ledo Smulkinimo, Pieno Kokteilis
Galia (W) >1501W
Kontrolės Tipas Mygtukas
Galia 4500W
Numeris Greičio Nustatymai >10
Sukimosi Greitis(RPM) 32000
Talpa 2.5 l
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Medžiaga Akrilo, Guma, nerūdijančio plieno ašmenys
dydis 50cm x 18cm
Modelio Numeris PK-1589 Maišiklis
Prekės Pavadinimas warmtoo

Panašūs produktai