10vnt/ daug Custom nuotraukas snap button13x18mm/18x25mm/30x40mm foto Ovalo formos stiklo cabochon demo butas atgal Padaryti išvadas AL100

€1.56

-15%

€1.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cabochon 13 18mm, elnias butas atgal derva, 12mm cabochon stiklo, cabochons 18mm, religinių butas atgal dervos cabochons, naujagimio butas atgal derva, cabochon stiklo, autel skaitytuvas, madinga butas atgal dervos cabochons, pakabukas dėklas.

Visos foto stiklo papuošalai , vaizdas yra spalvoti & Bright & aišku,ir jis nebus išnyks patalpų punktas: butas galinio stiklo cabochons tipas: nuotrauka cabochon forma: Ovalo formos kupolas dydis: 13x18mm 18x25mm 30x40mm kiekis: 10piece Priimti Užsakymą

Sveiki atvykę į stiklo cabochons parduotuvėje!

Klausimas: Ar turite mažiausias užsakymo kiekis ar visa suma?

A: Ne, mažiausias užsakymo kiekis, nėra minimalių užsakymo sumos !

Q: Kada mano užsakymas bus išvežti?

A: Jei visi elementai, jūsų užsakymas yra sandėlyje, jūsų užsakymas bus siunčiami atlikti 3 darbo dienų.Jei kai kurios prekės yra sandėlyje turime 3~5days gaminti, turėkite kantrybės!

Klausimas: Ar turite mažiausias užsakymo nemokamas pristatymas DHL?

A: Daugiau nei $200, mes nemokamas pristatymas DHL ar kitų aiškių!

Q: Kai aš galiu gauti paketą?

A: kad suma yra mažesnė nei $5 bus laivas, kurį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius paprastai trunka 20-40 dienų Amerikos valstijas ir Europą, 30~60 dienų ir į kitas šalis.

daugiau nei $5 bus laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu/epacket paprastai trunka 15-20 dienų, kad Jungtinės valstijos ir Europa, 20~40 dienų ir į kitas šalis.

(PS: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus turi ne sekimo informaciją,tiek daugiau nei $5 yra geriau )

Klausimas: Ką daryti, jei aš ne gauti paketą?

A: Kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kinija paštu, oro paštu trunka ilgai keliais, prašome būti kantrybės, ačiū!Jei ji ėmėsi per 55 dienas , prašome susisiekti su mumis.Mes išplėsti pristatymo laiko arba grąžinti už jus.

Q: Ką daryti, jei yra problemų, produktų?

Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį Jntprojektai.lt žinutė ir siųskite foto 7 dienų.Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mes patvirtinsime jūsų problema, o pinigai už jus 3 darbo dienų.

Pakuotės Dydis 1cm x 5cm x 5cm (0.39in x 1.97in x 1.97in)
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Prekės Pavadinimas BOBOSGIRL

Panašūs produktai