1-10oz Aukštos Kokybės Vynas, Viskis Puodą Butelis Klubo Kolbos Girtuoklis Alkoholio Butelis Nešiojamų Drinkware Nerūdijančio Plieno

€3.23

-30%

€4.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kolba alkoholio, viskio butelio vaza, kolba viskio, viskio butelio dėžutė, cantil viskio, nerūdijančio plieno viskio, alkoholio kišenėje, viskio butelio asmens, alkoholio kolbą, gėrimas kišenėje.

Produkto Aprašymas

Medžiaga : Nerūdijantis Plienas

Dydis: 1oz =26ml,2oz =58ml,4oz =112ml,5oz =140ml,6oz =168ml,7oz =196ml,8oz =224ml,10 oz =280ml

Pastaba: Dėl dydžio ir svorio, yra visų rankinis matavimai, prašome žinoti, jei yra tam tikrų klaidų!

Spalva : Kaip matyti nuotraukose.

Įpakavimas: 1pcs/pak

PASTABA

1.Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas.

2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,ačiū už supratimą.

Atsiliepimai 1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei esate patenkinti mūsų paslaugos,prašome palikti mums aktyvų grįžtamąjį ryšį.ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų,mes dirbame su jumis, kad slove jokių problemų.Terminai 1. Mes patikrinti, visas produktas prieš siunčiant jums. 2. Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 3. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 4. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 5. Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė. 6. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 7. Nedvejodami Susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.

Tipas Mini
Modelio Numeris Naujas
Korpuso Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai