Fidget žaislai "PASIDARYK pats" Skaidrių Patalpų Kriokliai Kelio Prilimpa prie Sienos, Vonia Žaislas Dovanos Žaisti Vandens Žaidimų Įrankis, Maudymosi Dušo Žaidimai Žaislas

€2.32

-40%

€3.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dušo krioklys, skiltyje dušo, įstumkite vandens, ji pop, dušo skriemuliai, krioklys, vaikai skaidrių, vandens varantys, pop ot fidget žaislas, vonios žaislas vandens varantys.

Savybės:

1. Vonios žaislai: Šis rinkinys įdomių vonios žaislai ateina su atitikimo statyba blokai, kamuoliukus ir antis žaislai.Jūsų vaikai gali sukurti juos pagal savo poreikius, stiprinti jų įdomus ir leisti jiems mėgautis begalinis smagu.

2. "PASIDARYK pats" vonios žaislai: Vaikai mėgsta juos kartu ir išrinkti juos į skirtingas kombinacijas.Šis "PASIDARYK pats" vonios žaislas bus užimti savo vaiką, o maudytis ir atnešti daug džiaugsmo vaikams į vonią.

3. Vaikams smagu žaislų: tai "PASIDARYK pats" vonios kostiumas gali būti naudojamas ne tik vonioje, bet ir kitose vietose, su lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, stiklo paviršių arba šaldytuvo durų.Įvairių žaidimų vaikams suteikti daugiau galimybių rinktis ir įdomus.

4. Galinga siurbimo taures: Jie lengvai prilimpa prie vonia ir tvirtai fiksuota ant lygaus paviršiaus objektas.Siurbtuko bus stangresnė, jei ji yra panardinti į karštą vandenį.

5. Saugos žaislai: vonia žaislai yra pagaminti iš patvaraus plastiko medžiagų, BPA-free vonios žaislai, netoksiški, nekenksmingi aplinkai, ir kraštus, vonia žaislai yra lygi, glotni ir negalės vaikų rankas.

Aprašymas:

Šis produktas yra skaidrių žaislas, netoksiški, nekenksmingi aplinkai, krašto vonios žaislas yra lygus, glotnus, ir negali pakenkti vaikų rankas.

Techniniai duomenys:

Taikoma amžius: virš 3 metų

Spalva: spalvinga

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

34 vnt * Skaidrių žaislas

/48 vnt* Skaidrių žaislas

/66 vnt* Skaidrių žaislas(pasirinktinai)

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Savybės Vonia
Prekės Pavadinimas SMRC
Tipas Waterwheel/Varantys Tipas Plaukiojančias Žaislas
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 4-6y, 25-36m
Plastiko Tipas ABS

Panašūs produktai