Grandymo Žemėlapiai Stebuklingo Žemėlapio Mini Pasaulio Žemėlapyje Spalvinga Kambaryje Namų Dekoro Siena Lipdukas Dovanos Kelionės Plakatai Ženklu LADA-pardavimas

€3.97

-47%

€7.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: massager grandymo, popieriaus sėmimas suaugusiųjų, grandymo elektros, stalo įrankių krepšys popieriaus, grandymo knygą vaikams, "pasidaryk pats" grandymo popieriaus, Elektros Grandymo Priemonė, spalvoto popieriaus sėmimas, įrankis praduria popieriaus, pradėti popierinis maišelis.

Grandymo Žemėlapiai Stebuklingo Žemėlapio Mini Pasaulio Žemėlapyje Spalvinga Kambaryje Namų Dekoro Siena Lipdukas Dovanos Kelionės Plakatai Ženklu LADA-pardavimo Aprašymas:

Savybės:

1. Paraiška - Tai Grandymo Žemėlapis yra skirtas Kelionės Plakatas ir Apdaila.Ji turi visas puikias savybes paprastiems grandymo žemėlapiai, tačiau ji yra šiek tiek didesnis, ir turi daugiau smulkmenų ir daugiau stiliaus.

2. Instrukcija - Lengva naudotis: naujas pasaulis atsiskleidžia su šviesos laužas, monetos.

3. Medžiaga - Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės vario popieriaus atsisakyti išjungti tam tikras vietas, su lengvumu.

4. Puiki Dovana - Puikus kelionių mėgėjams ir vaikams, kurie mokosi šalyse žinių.Ji turi išskirtinį maža pakuotė, kuri leistų būti stebėtinai puikus, ar jis yra skirtas asmeniniam naudojimui, arba kaip dovana.Kelionių mėgėjams , mūsų žemėlapiai, domu būdas švęsti savo kelionės prisiminimus ir nuotykius ateiti!

5. Dizainas - juodas fonas ir vario folija padengti, kad ji atrodytų daugiau stilingas ant bet kurios sienos.Būtų įdomu atskleisti graži akvarelė dizainas kaip jūs laužas, nuo kiekvienos naujos paskirties.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Grandymo Žemėlapyje

Medžiaga: Vario popieriaus

Dydis: 42.3*30cm

Baterija: Ne

Spalva/Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produktų Asortimentas: Kultūros ir Švietimo Produktus

Svoris: apie 110g

Naudojimas: Apdaila, Kelionės Plakatai

Pakuotė :

1 x Grandymo Žemėlapyje

Komplektą Sudaro:

1 x Grandymo Žemėlapyje

Technics Rankomis Dažyti
Tipas Mišrios Medijos
Originalus No
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Popierius
Dalykai Kita
Formos Aikštė
Paramos Bazės Popierius
Forma Vieną
Stilius Europa
Rėmelio režimu Neįrėminti
Rėmas No
Modelio Numeris Tapyba
Vidutinis Kita

Panašūs produktai