8Pcs Ginklą Valymo Rinkinys, skirtas Visų Šautuvas Ginklai Dukart Baigėsi Nailono Žalvario, Plieno Šepečiu Metalo Nailono Susitvarko Nustatyti Cleaniing Rėmuo Įrankis

€8.60

-34%

€13.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šautuvas ginklas, drąsus ir rėmuo, karabinai įrankis, gun uzi, rankos šautuvas, stendo poilsio, švarus ginklą, nirvana marškinėliai, gunsmith gynybinės priemonės, korėjos tušas.

8pcs/set Ginklą Valymo Rinkinys, skirtas Visų Šautuvas Ginklai Dukart Baigėsi Nailono Žalvario, Plieno Šepečiu Metalo Nailono Susitvarko Nustatyti Cleaniing Rėmuo Įrankis

[Funkcijos]

【5 Teptukai Ir 2 Susitvarko】5 rūšių dukart baigėsi šepečiai yra žalvario, plieno ir nailono. 2 ginklą valymo kirtikliai yra iš nerūdijančio plieno medžiagos ir vienas iš nailono medžiagos.

【Multimaterial Šepečiai】Universalus valymo pajėgumų ir didelių ir mažų pabaigos valymo įvairiausių sunkiai pasiekiamuose kosmoso.

a.Nailono Teptukas - idealiai tinka valymo toli purvo ir nuolaužas, aplink vidaus duris plokštės, apdailos gabalai, skydus ant gatavo paviršių.

b.Žalvario Šepetys - Švarus nebaigtų metalo dalys, pavyzdžiui, varžtų sriegiai, jungiamaisiais gnybtais, ir pjovimo įrankiai, nepažeidus paviršių arba bauda funkcijų.

c.

Nerūdijančio Plieno Šepetys - Gera plovimo, valymo ir pašalinimo prarasti dažų, masto ir rūdis nuo metalinių dalių ir sunkiųjų plovimas.

【Susitvarko su Keliais Instrumentais】 Dukart baigėsi susitvarko įvairių formų yra puikus grandymo purvo ir likučių iš sunkiai pasiekiamų vietų.

a.Nerūdijančio plieno kirtikliai yra aštrių pakankamai sunku ir lengvai pašalinti bet sukietėjęs anglies.

b.Nailono pasirinkti yra idealus šviesos valymo ir išvengti įbrėžimų ant gun paviršiaus.

【Plonas Nailono Šepečiai Vamzdžių】nustatytą vamzdžių šepečiai yra valymo subtilius elementus, kiekvienas teptuku pabaigos turi apsauginį dizainas.Ne tik užkirsti kelią braižymo elementai, bet taip pat apsaugo jus nuo kenkia sau, kai valymo.

【Platus:】Švarus dalys plieno, mašinų, nebaigtų metalo dalys, dažų dėmes, specialūs korozijos, nepažeidus paviršiaus arba bauda funkcijų.Ji taip pat gali būti naudojamas švarus, durys, langai, stumdomos durys, grindų plytelės ir kt.

[Specifikacijas]

1.Tipas: 8Pcs/daug Ginklų Valymo Rinkinys Rinkinys

2.Medžiaga: Plastikas,Nerūdijantis Plienas, Nailonas

3.Ilgis:

Plieninės Vielos Šepetys(17cm/6.69 in)

Nailono Pasiimti (18cm/7.09 in)

Metalo Pasiimti (14.5 cm/5.71 in)

Nailono šepečiai vamzdžių (9.5 cm/3.74 in)

Lagaminas:20*8*2.5 cm/7.87*3.14*0.98 į

4.Naudojama: Pistoletas, Šautuvas, Karabinai

5.Aprašymas: Tvirtas, Lengvas, Kompaktiškas

[Paketą įeina]

Dukart baigėsi ginklą šepečiai*5vnt

Dukart baigėsi polimero ginklą pasiimti*1pcs

Metalo Ginklą valymo susitvarko*1pcs

Nailono Šepečiai Vamzdžių*1 set

Tinka Šautuvas, Pistoletas Pistoletas
Modelio Numeris Ginklų valymo komplektas
Dydžio drobė maišelis 20*2.8*8cm
paketą, įskaitant 5 Teptukai + 2 Susitvarko+1 rinkinį nailono šepečiai vamzdžių
Raktinis žodis Ginklų Valymo Komplektas
Medžiaga Plastikiniai, Nerūdijančio Plieno, Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 8 Vienetų
Funkcija Patvarus, Lengvas, Kompaktiškas

Panašūs produktai