100g Natūralaus Matti Organinių Matti Žaliosios Arbatos Milteliai Nešiojamų Kvapus Milteliai, Kepimo Pyragas, Duona Kitchenpaper Krepšiai Arbata pak.

€3.64

-34%

€5.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: matti slim, pasirinktinį pavadinimą piniginės, matti šluotelė, japonijos matti arbata, matti milteliai, chasen, draugų tv šou "iphone" telefono dangtelį, slim arbata, ak greitai mag, krūties siurblys sekso žaislas.

Kulka Taškų:

1、Bauda Kokybės: milteliai yra puikūs tekstūros, sklandžiai prie įėjimo, sklandžiai liesti, miltelių po garuose nužudyti žalia, o spalva-šviesiai žalia, siekiant turtingas ir subtilus aromatas tekstūros, sklandžiai ir sklandžiai į gerklę, ar ji yra kepimo ar gerti.

2、Praktinis Naudojimas: milteliai yra kvapnios, kuris gali būti naudojamas geriamojo ir kepimo, kurios padarys jūsų gyvenimą skiriasi.

3、Lengva Naudoti: milteliai turėtų būti paruošta ir skrudinti.Jis gali būti gaminamas tiesiogiai arba naudojamas kaip matti pochlebca, matti ledų, matti desertas, ir kt.Ji vis dar yra svarbi todėl, kepti pyragai, desertai, ir sausainiai, ir ji gali būti naudojama papuošti desertai ir pyrago paviršių.

4、Lengva Store: pakuotės matti milteliai yra lengva atidaryti ir lengva saugoti, rodoma savarankiškai sandarinimo pakuotės, ir tai nėra lengva sulaužyti, vežimo metu, jis gali išvengti drėgmės ir priemaišų, švarus, higieniškas ir patogiau naudoti.

5、Paslaugas Po pardavimo: Jei turite bet kurį klausimą, įsigijus prekę, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Matti Milteliai

Neto kiekis: apie 100g

Galiojimo terminas: 18 mėnesių

Laikymas: vėsioje ir sausoje vietoje, geriau šaldymo

Naudojimo būdas:

Milteliai-naudojimas: Paimkite iš 2-4g matti milteliai ir įdėti jį į 250mL stiklo.

Vandens pripildymo:

1. Dėl stiprios arbatos, naudoti 4g matti miltelių maišyti su 60 laipsnių Celsijaus šilto vandens.

2. Plonas arbata, naudoti, 2g, iš matti miltelių maišyti su 60 ° C šilto vandens.

Pakavimo Sąrašas:

Matti Miltelių * 1 pakelis (100 g)

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita
Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris matti žaliosios arbatos milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinio Numeris 1
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kita

Panašūs produktai