Daugkartinio naudojimo Silikoninės Wrap Kino Reutilizable Dangteliai Šviežių saugojimo Dangtelis Maisto Tampus Lengva Valyti 1piece

€0.56

-34%

€0.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šviežių panele, daugkartinio naudojimo silikoninės vakuuminis maišas, kabintis kino wrap, bičių wrap, daugkartinio naudojimo silikoninis maišelis apledėjimo, bičių vaškas wrap, tuščią, daugkartinio naudojimo maišelis, protingai silikono daugkartinio naudojimo maišelis, zip daugkartinio naudojimo maišelis, ekologinio wrap.

Stiprus adsorbcija, geros sandarinimo, gali antspaudu šviežių maisto produktų, taip pat gali mikrobangų šildymo, išvengti maisto nuo purslų, taip pat gali būti dubenį trinkelėmis, puodelio padas, patogus už savo gyvenimą.

Silikono plastiko wrap gali būti naudojamas šilumos išsaugojimo ir konservavimo.Jis yra plačiai naudojamas stiklo, keramikos taurė, keramikos dubenėlį, keramikos plokštės, keraminės patiekalas, ir kt.Jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir yra lengvai valomas

Silikono konservantas pelėsių turi tą pačią konservantas funkciją, plastikiniai konservantas plėvele, bet tai geriau, nei įprasta, konservantas filmas.

1. Silikono wrap yra pagaminti iš maisto produktų-saugaus silikono medžiagų, todėl toksinis poveikis maisto.

2. šis produktas gali šalti iki 40 ° C, taip pat gebėjimas aukšta temperatūra 230 ° C, galite įdėti į verdantį vandenį, virti.

3. Šis produktas gali būti naudojamas kelis kartus.Po vieno naudojimo, ji gali būti virti į verdantį vandenį, sterilizuoti aukštoje temperatūroje, išmontuota, ir tada vėl panaudoti.Dabartinės eros aktyviai pasisako už aplinkos apsaugą, silikono plėvelė gali būti apibūdinta kaip tipiškas atstovas, aplinkos apsauga.

4. Jis yra pagamintas iš maisto klasės silicio dioksido gelis, kuris gali praeiti FDA ir LFGB kitų saugos bandymus.Tai gali būti valomi indaplovėje ir naudoti saugiai šaldytuvas ir orkaitė

Dydis: Rankinis matavimo nedidelė klaida

Aikštė: S=10*10cm M=15*15 cm, L=19*19cm

Turas: S=9.5*9.5 cm M=14.5*14.5 cm, L=18.5*18,5 cm

1 gabalas Silikono wrap

Modelio Numeris Silikono Wrap Filmas
Prekės Pavadinimas VanKood
Medžiaga Silikono
Formos Aikštė, Round

Panašūs produktai