Taktinis Reguliatorius, Akiniai Su Ventiliatoriumi Rūko Įrodymas, Akiniai Airsoft Dažasvydžio Lauke, Sporto Akiniai Akių Apsauga Akiniai

€19.02

-15%

€22.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žalia airsoft apsauginiai akiniai, ebmpapst, anti rūko soray akiniai, m4 sandėlyje, daisy x7 akinius karinės akiniai, greitas šalmo akiniai, 3d aitvaras, vyrai, dažasvydis, didelių taktinių akinių, atgal akcijų airsoft.

Aprašymas: G. W: 0.3 KG

Dydis:22 X11.5 X11.5cm

Medžiaga: TPE, ABS

Taikoma scena: taktinis įranga,filmo rekvizitai

Paketas: Pagrindiniai apsauginiai akiniai,akiniai medžiaga,skaidrus objektyvas

Funkcijos: 1.Du objektyvai keistis.

2.UV apsauga,atsparumas smūgiams PC objektyvas.

3.Su Micro ventiliatorius,Paslėptas liemenės,siekiant užkirsti kelią objektyvas garinimo.

4.Reguliuojamas elastinga ekrano užsklandą.

5.Miniatiūriniai Ventiliatorius : Šis tvirtesnis akiniai, įrengtos miniatiūrinės ventiliatorius prietaisas, mount po 1 x 5AA baterija, stiprus pavaras galima reguliuoti ir žemos kokybės, nebus rūko poveikis, kai darbo veiksmų akis, tegul tavo akys patogiai narė.

6.PC Objektyvas : Lęšiai yra pagaminti iš storos polikarbonato, gali apsaugoti jūsų akis nuo BB, dūmų, smulkias daleles ir pan.Objektyvas gali būti atsparios, dangos .Grūdintas objektyvas, su geromis poveikio ir atsparumas dilimui.objektyvo kreivės dizaino, efektyviai išvengti iškraipymų viziją.

Apie Mokėjimą

1) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

2) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

3) Kai pakuotės patvirtino, prarado, mes išsiųsti jūs arba grąžinti pinigus.Jei jūs turite klaidingą prekės, prašome atsižvelgti į nuotrauką pakelio ir elementą, kurį gavo, tuomet susisiekite su mumis tiesiogiai.Mes jums gerą sprendimą.

Apie Siuntos

1) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis.

2) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

3) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

Grįžti & Grąžinti

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

Medžiaga TPE+ABS
dydis 22*11.5*11.5cm
Lęšių Spalva Aišku
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas WoSporT
Elemento Tipas Eyewear
Sportas Tipas Slidinėjimas

Panašūs produktai