Metalo Bezel Samsung Galaxy Žiūrėti 46mm/42mm /Įrankių S3 Siena/Klasikinis Dangtelis Sporto Klijų Atveju Bamperis Žiedas Žiūrėti Priedai

€2.30

-27%

€3.19

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "samsung" įrankių s3 žiūrėti intervalai, "samsung smart dirželis žiūrėti, "samsung" galaxy žiūrėti 46mm dėklas, bezel įrankių s3 pasienio, berniukas sunhat, gear s3 samsung, padengti samsung žiūrėti, tvarkyti pasienio s3, kvarco grubus, bezel įterpti.

modname=ckeditor

Metalo Bezel Samsung Galaxy Žiūrėti 46mm/42mm /Įrankių S3 Siena/Klasikinis Dangtelis Sporto Klijų Atveju Bamperis Žiedas Žiūrėti Priedai

Aprašymas:

Suderinami Modeliai:

1."Samsung" Įrankių S3 Pasienio【SM-R760】/Classic

2."Samsung" Galaxy Žiūrėti 42mm【SM-R810】

3."Samsung" Galaxy Žiūrėti 46mm【M-R8050/SM-R800】

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Spalva: Juoda,Sidabrinė,Rožė,Balta,Juoda, aukso

Savybės:

1.Padaryti Savo Stilių - Tapo stiliaus pradininkas.Įdėti daug dėmesio dėl savo išskirtinių mados pridėdamas akcentas jūsų aksesuaras.Neleisk, kad jūsų žiūrėti būti skausminga nykščio jūsų komplektus.

2.Įvairių Stilių Aukštos kokybės Nerūdijančio Plieno atrankas galima rasti įvairių spalvų ir raštų.Pasirinkite savo mėgstamą stilių ir pridėti šiek tiek prieskonių į savo mados savitas ir kvapą gniaužiančiu stiliumi.

3.Saugus ir Tvirtas Priedą - Tiesiog patraukti savo smartwatch ir padėkite jį ant viršaus.Jis neleidžia kasdien įbrėžimų ir suteikia papildomą apsaugą.Tai lengva keisti stilių.Lipnios, bezel žiedas leidžia lengvai pritvirtinti ir nuimti Stilius.

PASTABA:Prašome Pranešė, Žiūrėti įstaiga NĖRA įtraukti pirkti produktą.Prašome įsitikinkite, kad pasirinkti tinkamo dydžio ir stiliaus jūsų poreikius.

Pakavimo apima:

1X Bezel Žiedas Dangtelis(Žiūrėti įstaiga NĖRA įtraukti pirkti produktą)

Elemento Tipas Žiūrėti Atvejais
Modelio Numeris Samsung galaxy žiūrėti 42mm 46mm pavarų s3
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Skersmuo 4cm/4.5cm
Bylos Medžiaga Lydinys

Panašūs produktai