Sulankstomas Šachmatų Lenta Mini Dydžio Šachmatų Rinkinį Kelionės Nešiojamų Piniginė Kišenėje Šachmatų Stalo Žaidimas, Šeimos Žaidimas

€1.54

-47%

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šachmatų lenta, šachmatai mediniai, mažas šachmatų, šachmatų papuošalai, acar kelionės žaidimai, nemokamai roplių prekes, vyskupas šachmatai, žaidimas šachmatais pvc, šachmatų rinkinys, šachmatų laikmatis.

Aprašymas:

Piniginės Dydis Nešiojamieji: Kompaktiškas šachmatų rinkinį už itin žaisti patogumo keliaujant; Jis pakankamai mažas, kad išlaikyti jūsų rankinėje arba kišenėje!

Lyginimo Lenta: magnetinės lentos ir žaidžia vienetų, suteikti daugiau patogumo žaisti ir mažiau trikdžių, o žaisti kelyje; šachmatų lenta priemonės 7.1 x 7.87 colių (18 x 20 cm), kai atidarytas.

Viskas, ką Jums Reikia Žaisti: Pilną žaidžia vienetų, yra įtraukti ir magnetiniai, vienetų nebus prarasti.

Puikus Keliauja: Lengvas ir sulankstomas ir pagaminta iš geros kokybės plastiko su magnetinių savybių, šis rinkinys puikiai tinka lauke ar keliones.

Švietimo ir Laisvalaikio Šachmatai: Gali būti žaidžiamas arba talentingas kaip mokomoji šachmatų rinkinys pradedantiesiems arba praktika, nustatyti patyrusių žaidėjų; Šis rinkinys tinka tiek suaugusiems ir vaikams.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Šachmatų lentos dydis: 18x20cm/7.1x7.87in

Šachmatų skersmuo: 1,5 cm/0.6 į

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Šachmatų Lenta

32 Šachmatų Vienetų

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Amžius >6 Metų
Pakuotė Dėžutė
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Nenurodyta
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas perfeclan

Panašūs produktai