"PASIDARYK pats" Vaikai Statybos Fort Kūrimo Rinkinys, Fortai Statybininkas Žaislas Vaikams Dovanų

€2.93

-43%

€5.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lego policijos robotas, palapinė žaislas, building block tracks train, loz mini gatvės, gudi, bonsai lego, vaikas palapinė, pastato blokas traukinių geležinkelio, sukurkite savo den, mūrinis headz.

Aprašymas:

ŠVYTI TAMSOJE FORT KŪRIMO RINKINYS - Sukurti begalinis žaisti palapinę, konstrukcijos, fortai, žaisti tuneliai ir daugiau šios statybos fort rinkinys, kurį sudaro 51 švyti tamsoje jungiamieji strypai ir 36 multilink srityse.

SUKURKITE SAVO FORTAS - Sukurti milžinišką vaikai fortai, įterpiant ir sukimo juostos į sritis (suaugusiųjų priežiūra yra rekomenduojama); Vaikai gali žaisti viduje ir lauke.Švyti tamsoje funkcija turi būti veikiamos šviesos, prieš įjungdami tamsoje.

MOKYMOSI ŽAISLAI VAIKAMS - Kurti ir įsivaizduoti, o įsisavinti pagrindinių inžinerinių įgūdžių; šiame statybos fort kūrimo rinkinys, skirtas uždegti kūrybiškumą; padaryti vaikams žaisti palapinė pridedant šviesos lapo stogo.

ĮKVĖPTI VAIKAMS GEBĖJIMAS - Puikiai tinka auginti vaikų vaizduotę, ugdyti akies-rankos koordinacijos, mokymo smulkiosios motorikos įgūdžius, taip pat gerinti spalvos ir formos pripažinimo.

VAIKAI TELŠIŲ STATYBOS ŽAISLAI, SPECIFIKACIJOS - Tai vaikai žaidžia fort rinkinys yra pagamintas su vaikas-saugus, BPA-free plastikiniai; apima 12.2 cm juostos ir 1,38 colio kamuoliukus; šių statybos fort pastato žaislai yra puikus smalsu mąstančių vaikų amžiaus 4 ir daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Rutulio Skersmuo: 3,5 cm/ colių 1.38

Strypas Ilgis: 31cm/ 12.2 colių

Komplektą Sudaro:

36 Vienetų Bendras Kamuoliai

51 Vienetų Jungiamieji Strypai

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Amžius 5-7 Metų
Temos Sportas
Prekės Pavadinimas Sunnimix
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Palapinė Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Pastaba lazdos
Sertifikavimo CE
Brūkšninis kodas No

Panašūs produktai