BETOP Laidinio Gamepad PS3/Kompiuterio/TV/Garų/Simulator/TV Box Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Super Konsolės X Mini PC Box

€22.17

-22%

€28.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo konsolės x, mini pci express wifi, kontrolės ps3, garlaivis, Xbox 360, kreiptuką pc, Kontrolės, kreiptuką ps4, kontrolės pc, ps4 gamepad.

BETOP Laidinio Gamepad PS3/Kompiuterio/TV/Garų/Simulator/TV Box Žaidimų Valdiklis Kreiptuką Super Konsolės X Mini PC Box

D2E Laidinio Gamepad

Beitong D2E yra laidinis žaidimas rankena, tinka PC, "smart TV", PS3 ir kiti įtaisai, prijungti ir leisti", paramos STEAM platforma, galite žaisti originali žaidimai, remti įprastą PC žaidimai ir PC360 žaidimai, įmontuotas patobulintas variklis, jums Patirti realų žaidimą poveikio bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, U-formos kreivų paviršių kontrolės punktų, kad jums jaustis patogiai, ir 2m linijos ilgis leidžia patirti įdomus žaidimas dėl didelio ekrano, ir leidžia jums žaisti daugiau sveikai.

Plug and play palaikymas STEAM platforma

Lazda su rankena + STEAM platforma sklandžiai žaisti, tikras žaidimas šedevrų.

Gpgb D2E rankena gali būti lengvai įrengti kompiuterių, išmaniųjų Televizorių, PS3, tinklo set-top boxes, ir palaiko multi-platform operacija.

Į D2E laidinio valdytojas yra įrengta 2m kabelio ilgis.Papildomų ilgio kabelio ilgis daro žaidimą daugiau malonus ir regėjimą apsaugo nuo sveikų žaidimai.

Ilgai paspauskite mygtuką norėdami perjungti režimus;

Teisė lemputė: kreiptuką kontrolės kryptimi.

Teisė lemputė: kryžiaus pagrindiniai kontrolės kryptimi.

Remti normalus PC žaidimai ir PC360 žaidimai.

Po 20 metų išradingumas poliravimo ir daugelio bandymų, Beitong profesionalių inžinierių sukūrė BETOP kontrolės sistemą, kuri leidžia XD4 variklio ir įvairių komponentų integruota, kuri turi nuostabų kovoti su galia ir susprogdina veiklos vairo rankena.

Jei pasirinksite DHL / FedEx / TNT / UPS Expedited, jūs gausite prekes 7-15days, bet gali tekti sumokėti tam tikrą mokestį, kai jūs pasirašyti sklypų.

Jei turite bet kokių klausimų apie šį pristatymas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7days, tai laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Pirkėjų ir pardavėjų, kiekvieno padengia pusę krovinių yra geriausias.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį ir konkrečias priežastis grįžti.Mes priimame tik grąžinti prekes paštu.

Po to, kai mes grąžinsime jums, tikslus laikas jums gauti grąžinamąją išmoką sprendžia Jntprojektai.lt ir išdavusio banko, kuris paprastai trunka apie 7 - 15 dienų.

Pakuotė Taip
Sertifikavimo CE, Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Featrue 3 2M laidinio Žaidimų Valdiklis
Tipas Gamepads
Sąsajos Tipas USB
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Funkcija Valdikliai, skirti Gamecube GC
2 funkcija USB Game Contoller
SONY Modelis playstation3
Pastaba Laidiniu, ne "Bluetooth"
Prekės Pavadinimas KINHANK
Modelio Numeris Gamepad D2E
Suderinamas "Windows XP" 10
Platformos PC/PS3/TV Box/ Super Konsolę Mini PC
Suderinamas su RETROFLAG, tablet pc, TV Box, smart tv

Panašūs produktai