Ketaus Arbatinukas Vandens Virimo Virdulys Namų Arbata Todėl Nustatyti 850ml Japonijos Tetsubin Geležies Butelis Derliaus Arbatos Puodelio Lėkštė Rinkinys

€15.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: japanease arbatos rinkinys, 55 krepšys, porceliano arbatinukas, turkijos turk arbata, teapoy, 58 arbata, ketaus arbatinukas, apelsino žievele, uf derliaus, "lego" thor.

Ketaus Arbatinukas Vandens Virimo Virdulys Namų Arbata Todėl Nustatyti 850ml Japonijos Tetsubin Geležies Butelis

- Sveikas ketaus medžiagos, inwall ne lakas, papildyti Fe elementas.

- Su Nerūdijančio Plieno Kiaurasamtis, fliter lapų arbata veiksmingai.

- Kilmės Šalis: Kinija

- Tomas Pasirinkimai: 850ml Kvadratinių Puodą, 1200ml, 900ml, 600ml, 300ml (grynas vadovas priemonė, nedidelis klaidos)

- Saugaus Pakavimo.

Kiekis: vienas arbatinukas

Pastaba:

Ketaus arbatinukas be lakas, tai labai sveika ir papildyti geležies elementas, bet tai lengva rūdžių, prašome atkreipti dėmesį, naudoti ir prižiūrėti teisingai.Jei rūdys po naudojant, mes nepriims jokių pretenzijų.

Naudojimas ir Priežiūra

1. Laikyti viduje, arbatinukas sausas.Po naudojant kiekvieną kartą, įdėti tuščią puodą ant minkštos gaisro padaryti drėgmės sausa.Prašome neuždenkite dangčiu, kol arbatinukas yra šaltas, jei drėgmės yra kairėje.Būtinai atsiminkite: Arbata vandens negalima palikti ketaus puodą per naktį.

2. Ketaus arbatinukas turės raudonos dėmės ne ne inwall po naudojant 5 dienas, balta incrustation įvyks po naudojant 10 dienų.Galite naudoti paprastai kaip ilgai, kaip vandens nėra purvinas, pls nereikia pašalinti šių dalykų, ji bus apsaugoti jūsų arbatinukas, ir neblogai kūno.Naudojant ilgą laiką, kai kurie elementas arbatos lapų ir geležies bus sumaišykite kartu ir formą į apsauginis sluoksnis ne inwall iš arbatinukas, ji bus atsispirti rūdžių.

3. Ilgą laiką nenaudoti, reikia laikyti, prašome įsitikinkite, kad nėra drėgmės kairę, ir tada padėkite jį į poli-bag atsispirti drėgmės ir dulkių ribų.

4. Jei ji rūdžių, galite naudoti minkštą šepetėlį valyti geležies rūdžių, tada įdėti šiek tiek citrinos griežinėliai į puodą, pakartokite boling vandeniu 2-3 kartus, kol rūdis išnyksta.Arba, jūs galite naudoti vandens skalbimo ryžiai, actas, svogūnai ir kt.valyti rūdims.

Japonų Stiliaus Ketaus Arbatos Puodelis ir Lėkštelė Rinkinys

Medžiaga: Sveiki Ketaus Medžiagos

Taurės vidinis, su emalio danga

Dydis, Taurė D:6.5cm, H:4.5cm, Talpa: 65ml (grynas vadovas priemonė, nedidelis klaidos)

Įskaitant: 1 Puodelis + 1 Lėkštė

Saugus Pakavimas.

Ketaus Elementus Rekomendacija

PARDUOTUVĖ GARANTIJA

Mes garantuojame, kad produktas yra aukščiausios kokybės.Mes pažadame būti atsakingi už kiekvieną paketą, mes išsiųsti.

PRISTATYMAS

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 1-5 darbo dienas nuo apmokėjimo.Ir mes įkelti sekimo numerį jums.Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo data.

KOMPENSACIJOS IR GRĄŽINIMO PLICY

Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes galite, jei mes išsiuntėme jums negerai prekių, ar jis buvo prarastas ar sugadintas tranzito.Kiekvieną grąžinti, turėtų būti pagrįsta įrodymais (foto).

ATSILIEPIMAI

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių), jei esate patenkintas savo pirkiniu.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, ir mes pasistengsime tarnauti jums geriausia!

Medžiaga Ketaus
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 801-900ml
Stilius Japonų
Prekės Pavadinimas SJZMICAI
Spalva juoda
Danga NR. DANGA
Punktas Arbatinukas, teacup

Panašūs produktai