Ne Slydimo Lyginimo Lenta Padengti Siuvimo Kambaryje Namo Nešiojamų Bendrabučio Spausdinti Mažas Sulankstomos Kojos Nuimamas Countertop, Pratybos

€6.91

-32%

€10.17

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz450f plokščių skaičius.

Produkto Desc ription

Aprašymas:

Nešiojamų ir kompaktiškas: Kompaktiškas stalo lyginimo lenta paspausti drabužiai ir patalynė, projektus, ir greitai lyginimo poreikius.

Mašina-plaunamas: Mašina skalbti dangtį galima lengvai nuimti; papildomų storio kamšalu su sklandžiai, tinklinės paviršiaus, kuris išsisklaido šiluma.

Su sulankstomos kojos : Lengvas plieninis rėmas su sulankstomos kojos stabilumą ir neslidus kojų, kad apsaugoti countertops ir paviršių.

Išvaizda dizainas: rafinuotas ir elegantiškas, rafinuotas spausdinimas, sukurti naują stilių, mažas rankovių lyginimo lenta, specialiai skirtos atlankos, todėl jūsų rankogaliai ir kelnių tiesiai ir dėvėti daugiau skoninga.

Aukštos temperatūros vandeniui, lengva išardyti ir plauti: Naudokite storio ugniai atsparios megztas medvilnės su storis didesnis kaip 6 mm.

Saugos rankovės rėmo dizainas: Kai atidarytas, konsolė yra Z-formos, kai sukrauti, konsolė yra H formos.

PP koja apima, sauga ir aplinkos apsauga: PP plastiko, saugos ir aplinkos apsaugos, gera anti-slydimo rezultatų nebus pažeisti grindų, jūs neturite nerimauti apie nebraižyti grindų, kai lyginimo ar gabenimą ateityje.

Matmenys: Apie 25 x 10 x 7cm/9.84 x 3.94 x 2.76 colių (L*W*H), Puikiai tinka mažoms erdvėms, tokių kaip butų, amatų ar siuvimo patalpos, skalbyklos, ir daugiau.Raukšlės butas kompaktiškas, lengvai saugojimo spinta arba nuo sienos.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Stalo Lyginimo Lenta

Spalva: Įvairiaspalvis

Tipas: A#Šviežia žalia gėlė, B#Pink dot, C#Žaliasis taškas, D#Turtingas bijūnas

Medžiaga: Skydelis (plastikinės medžiagos); Audinio (medvilnės, sumaišytus); Vidinis padas (anti-plikymo megztos medvilnės), Lyginimo krumpliastiebio (metalinis purškimo plastikų)

;Trikojo (sutirštės plastikiniai-purškiamas plieno vamzdis + plastiko koja viršelis)

Dydis: Apie 25 x 10 x 7cm/9.84 x 3.94 x 2.76 colių (L*W*H)

Funkcija: stalo lyginimo lenta yra butas, turi gerą oro pralaidumą, neblunka, yra stabilus, vaistas yra sulankstomas, saugus dangtelis, patogus sandėliavimas, ir neužima vietos.

Komplektą Sudaro:

1Pc * Stalo Lyginimo Lenta

Produkto Rodyti

ATSILIEPIMAI

Prekės Pavadinimas HOUSEEN
Stilius NEŠIOJAMIEJI
Stendo Medžiagos iš plieno vamzdžių
Valdybos Medžiagos Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Neatening/Sandėliavimo

Panašūs produktai