Trumpa Šilta Arbata Viryklė Žvakė Šildymo Kavos Pieno Šilčiau Žvakidė Teaware Reikmenys / Arbatos Turėtojas Bazės Laikymo Keraminis Šildytuvas

€11.61

-30%

€16.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektros arbatos šilčiau, bufeto, maisto šilčiau, canon m50 įrenginys, žvakė šilčiau žvakė, šildytuvus žvakė, arbatinukas šilčiau, žvakė šildytuvai video, puodelis šilčiau, keramikos arbatinukas šilčiau, keramikos puodą pieno.

1.Premium porceliano kūno.Arbatinukas šilčiau priima aukštos kokybės, gerai, balto porceliano, labai patvarus ir tvirtas saugojimo virdulys ir tealights, išlaikant savo mėgstamą arbatos, šiltas ir gaivus.

2.Ilgalaikio kamštienos stovėti ant porceliano.Korkas stendas yra tvirtai pritvirtintas prie porceliano paviršių ir kamštienos apsaugo apačioje arbatinukas iš krekingo arba breaking.

3.Apvalus įgaubtas dizainas.Apskritojo įgaubtas ant porceliano grindų, ne tik pabrėžia tekstūros kokybę, tačiau taip pat palieka pakankamai erdvės arbata žibintai / mini žvakės. 4.Puikus dydžio įvairių virdulys.Arbatinukas turi plokščią stendas, kuri gali sutalpinti skirtingų dydžių virdulys ir užtikrina, kad arbatinukas tebėra saugus ir saugus.Gaminio matmenys: skersmuo: 14,8 cm; Aukštis: 5 cm.

5.Dizaino paprastumo.Idealus kompanionas pusryčiams ar po pietų arbata, patalpose, lauke ar net švediškas stalas arba kaip stalo dekoracija.

Medžiaga Keramikos
3 tipas Arbatos šilčiau
Prekės Pavadinimas HKEPS
Tipas 1 kavos šilčiau
tipas 2 Pieno šilčiau

Panašūs produktai