Aviečių Pi 7 Colių Jutiklinis Ekranas 1024*600 Ekranas LCD Aviečių Pi 4 B Modelis 4B 3B 3B+ Parama PC Windows

€53.29

-12%

€61.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aviečių 7 colių tft, ldr jutiklis, aviečių pi 4 8gb ram, 4 raspberry pi model b, pi, varžinio jutiklinis ekranas aviečių pi, raspberru pi 4b atveju, stebėti aviečių pi 4, mini pc su gpio, pi skylę.

Aviečių Pi 7 Colių Jutiklinis Ekranas 1024*600 HDMI Ekranas LCD Aviečių Pi 4 B Modelis 4B 3B 3B+ Parama PC Funkcija : IPS full Kampu ekranas 1. Žiūrėjimo Kampas yra didelis, 2. tikroji spalva 3. Dinaminis vaizdo kokybė yra puiki 4. Energijos taupymo ir aplinkos apsaugos 1024X600 hd vizija 1. Rezoliucija hd 1024X600 dot matrix 2. Tai yra subtilesnis nei 800X480 įprastą ekrano Grūdintas stiklas touch panel Kietumas iki 6H, patvaresnis ir labiau atsparus įbrėžimams, Išorinės garso išvesties sąsaja 1. Built - in galios stiprintuvo schema 2. 3.5 mm išorinis garso sąsaja, Naudojamas kaip mini PC monitorius 1. Paramos aviečių pyragas, Bananų Pi, BB Juoda ir kitų integruotų plėtros taryba 2. Paramos Raspbian, Kali Linux, ubuntu ir kitų integruotų sistemų, vienu paspaudimu plug and play) be vairuotojo.Naudojamas kaip kompiuterio monitorių Palaikymas win10/win8/win7 sistema, parama, penkerius-point touch "plug and play" vairuotojas Specifikacija : 1. Ekrano Tipas: IPS ekranas 2. Ekrano Dydis: 7.0 coliai 3. Rezoliucija : 1024 x 600 4. Foninio apšvietimo reguliavimas: Nepriklausomų sureguliuokite 5. Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Jutiklinis Ekranas 6. IC Touch: GT911 7. Galia: MicroUSB(5V/2A) 8. Vaizdo Įvesties Sąsaja: HDMI 9. Garso Išvesties Sąsaja: 3,5 mm Garso Sąsaja 10. Modulis Dydis (L x W x H): 164.90 × 102.00 × (14.25±0.2)mm 11. Gaminio svoris (įskaitant paketas) 510g maždaug

Įrašykite ir Sąsajos Funkciją Aprašymas ① HDMI Sąsajos: HDMI Įvesties signalo, naudojant HDMI kabelį, dažniausiai naudojamas prijungti prie kompiuterio,didžiausia palaikoma rezoliucija yra 1920x1080 ② Jutiklinis Sąsaja: Perdavimo touch signalas, susisiekti su mikro USB kabelis, pateikti paliesti ir maitinimo funkcija, dažniausiai naudojamas prijungti kompiuterį ③ Galios Sąsaja: Sujungti su elektros energijos tiekimo ir naudojimo "micro USB" kabelio jungtis.Tik maitinimo funkcija yra teikiama ④ Jutiklinis Sąsaja: Perduoti touch signalas, susisiekti su mikro USB kabelis, pateikti paliesti ir maitinimo funkcija, dažniausiai naudojamas prijungti Aviečių Pi ⑤ 3.5 mm Audio Sąsaja: garso Išvesties signalas, prijunkite garso išvesties įrenginį, pvz., ausines ⑥ foninio Apšvietimo Koregavimo Mygtuką: Reguliuoti apšvietimo ryškumą ekrane.Su kiekvieną paspaudimą, apšvietimas ryškumas padidėja 10, maksimaliai padidėja iki 100, ir tada prasideda nuo 0,Paspauskite ir palaikykite 3 sekundes išjungti šviesą ⑦ Aušinimo Ventiliatorius Sąsaja: Susisiekti aušinimo ventiliatorius ⑧ HDMI Sąsajos: HDMI Įvesties signalas, prijunkite su HDMI adapteriu, tik naudojamas norint prisijungti prie Aviečių Pi,didžiausia palaikoma rezoliucija 1024x600 Apie sistemos atvaizdą, prašome kreiptis į šią nuorodą.

Mes priimame sąlyginio Deponavimo .Galite naudoti visa " ir "Mastercard", T/T,Western Union,Moneybookers, per Escrow

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 4. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3. Mes grąžinsime jūsų vardas laimėti pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Suderinamas su Aviečių Pi 4B/3B/3B+
Priedų Tipas lcd ekranas
Rezoliucija 1024*600
dydis 7 inch
Tipas IPS
Prekės Pavadinimas Erilles
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai