Žiemą Dviračiais Pirštinės Dviračių MTB Šildomos Pirštinės Visą Pirštą Dviračiu, Slidinėjimas Vandeniui Motociklo Jojimo Pirštinės Baterija

€19.28

-40%

€32.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: komanda dviračių pirštinės, r dviračių pirštinės, wilier dviračių pirštinės, bollfo dviračių pirštinės, kaukolė dviračių pirštinės, gelis dviračių pirštinės peržiūros, mereok dviračių pirštinės, ray dviračių pirštinės, deko dviračių pirštinės, gelis dviračių pirštinės vaikams.

Savybės:

1. Geras medžiaga: paviršius yra pagamintas iš vandeniui atsparaus medžiagos, įprastą gyvenimą, atsparus vandeniui.Kai lietus ir sniegas gauti savo pirštinės šlapios, tik sausa, ji laiko, pirštinės vis dar sausas; minkštas ir patogus koralų vilnos pamušalas ir šiltas poveikis yra gera.

2. Patogus dizainas: išplėsta trimatis reguliavimas aplinkosaugos ¾enklelis, palmių yra neslidus ir dėvėti, atsparus, gali greitai nustatyti ir sustiprinti rankenos stiprumo; sugriežtinti poveikis yra gera, kelią šalto oro iš liejasi, išvengti karšto oro extravasation; integruotas maitinimo kabelis sąsaja dizainas, lengva naudoti .

3. Penkių pirštų ranka atgal šildymas: mąstantis šildymo išdėstymas, penkis pirštus ant nugaros, rankos yra karštas, greitas šildymas, sriegiu instaliacijos dizainas, minkštas ir švelnus, anti-traukti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šildymo pirštinės

Spalva: Kaip paveikslėlyje

Medžiaga: 100% Nailonas+Medvilnė Linner

Maitinimo šaltinis: ličio baterija 2000mah, 3*2A Baterijos (neįeina)

Spalva: Juoda, Žalia, Ruda

Sezonas:Rudenį, žiemą

Komplektą Sudaro:

1 x Pora šildymo pirštinės

1 x Pora 2000mah ličio bateriją, arba 1 x Pora baterija atveju (Pirkėjui pasirinkti)

Funkcija Galima skalbti
Medžiaga Poliesteris
Tipas Visą Pirštą
Modelio Numeris 0126B
Lytis Universalus
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai