4-Lygio Aukščio Reguliavimas Kojoms Su Nuimama Minkšta Pėdos Poilsio Trinkelėmis, Max-Apkrova 120svarų Su Masažo Rutuliukai Automobilių Pagal Stalas

€40.76

-44%

€74.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelės kilimėlis, stalas stalas reguliuojamo aukščio, pakoja motociklo, ergonomiškas pėdos poilsio, ka automobilių pedalai, pėdų sklendės, didelis reguliuojamas stalas, pėdų atrama pagal stalas, mause, kakegurui pelės mygtukai.

Reguliuojama Pakoja su Nuimama Minkšta Pėdos Poilsio Trinkelėmis, Max-Apkrova 120svarų su Masažuoklis Karoliukai ,4-Lygmuo Aukščio Reguliavimas Juoda,Automobilių,Pagal Stalas, Namai, Traukinys

Papildomos Apkrovos Svorio ir Daugiau Stiprių: produktas gali sverti iki 120 svarų (kito produkto max apkrova yra apie 60 svarų).Su tvirtos medžiagos, tvirtumo,aukštos kokybės ABS ir metalo.

Reguliuojamas ir Lanksti & Sulankstomas: Su 4 lygio aukštis reguliuojamas, lengva išpūsti,kai jūs laikykite jį, tiesiog sulenkite jį ir nuneškite jį visur,naudoti jį pagal parą biuro kompiuterio, namuose sofos,automobilių, traukinių ir daug daugiau...

Daugiafunkcis: Su pakoja gali ne tik masažas, bet taip pat pridėti pagalvėlės, kad kojos patogiau, jie gali būti naudojami kaip automobilių kojoms, laikinas techninės priežiūros pagalvėlė.Kas daugiau,ji gali būti pedikiūro pėdos atrama ;jį Naudoti kaip kompiuterio stalas pėdų atrama.

Nešiojamų ir Lengva naudoti: Su ergonomiškas dizainas,Ne reikia, kad įdiegti produktas, lengva valdyti, lengva nešiotis.Su mini dydžio LxHxW 32×32×6cm/12.6"x12.6"x2.36" ir šviesa svoris 5.9 kg.

Pastaba: Kai tu sėdi ant taburetės, jūs negalite sėdėti ant krašto skydelis , maks. krovinio svoris negali viršyti 120 svarų.Gyvenimas yra brangus, brangina sveikatos priežiūros įstaiga,, rūpintis savo kojų ir pėdų, tiek darbui namuose,biure,tai pakoja yra idealus pasirinkimas.Jums verta jį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastikas ir geležies

Gaminio dydis:32×32×6cm/12.6"x12.6"x2.36"

Pakuotės dydis: 32.5x32.5x9cm/12.8"x12.8"x3.54"

Pakuotės svoris: 2.65 KG/5.9 KG

Paketų Sąrašo:

1 x Kojoms

1 x Minkštas Pėdos Poilsio Padas

Elemento Tipas Pedalai
1 Automobilio Pagal Stalas Namuose Traukinys
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
2 Reguliuojama Pakoja su Nuimama Minkšta Pėdos Poilsio Padas

Panašūs produktai