Žuvėdra laikrodžiai D819.612 Ultra Plonas 8mm Vertus Vėjo vyriški Žiūrėti aukštos kokybės top brand riešo laikrodžių vyrams

€117.72

-40%

€196.20

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automatinis jūros kiras žiūrėti, chronografas vyrai žiūrėti, ary laikrodžiai, jūra kirai sidabrinė, žiūrėti, skeleto mechaninė rankiniai laikrodžiai, vyrai žiūrėti, Šanchajus, mechanizmas mechaninis laikrodis, iškastinio.

Aabout mokėjimo 1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Aabout į shippment Mes suteiksime jums su atnaujinta laivyba išlaidos už jūsų prašymą.Apie laivybos 1. Mes mielai priimame užsakymus iš visos globle. 2. Prekės bus vežamos su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta dėl Jntprojektai.lt. 3. Mes tik laivas adresu, kurį teikia Jntprojektai.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos. 4. Prekės gali būti vežamos pagal jūsų pasirinkimas kurjerių ar pašto tarnyba su sekimo numeriu.Mes suteiksime jums su atnaujinta laivyba išlaidos už jūsų prašymą.

Garantija ir Grąžinimo Politikos

1. Visi elektroniniai itmes bus patikrintas prieš laivybos siekiant užtikrinti kokybę.

2. 6 mėnesių garantija visoms elektroninių itmes, jeigu nenurodyta kitaip.

3. Pls susisiekti su savo pardavėju prieš grįžtant į produktų.Mes arba grąžinti ar pakeisti gavus brokuotą elementus.Klientai yra atsakingi už grąžinti laivybos kaina.Atsiliepimų jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei jūs sastify su iš produkto , prašome mums 5star , duoti mums šiek tiek gerų žodžių , mes bus padaryti jį geriau .

Byla Storis 9mm
Modelio Numeris D819.612
Prekės Pavadinimas Sea-Gull
Dial Lange Medžiagos Tipas Sapphire Kristalas
Bylos Medžiaga Žalvaris
Byloje Formos Round
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Kilmės KN(Kilmės)
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Ciferblato Skersmuo 39mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 20Bar
Judėjimas Mechaninė Vertus Vėjas
Stilius Mada & Atsitiktinis
Juostos Plotis 20mm
Juostos Ilgis 22inch
Užsegimas Tipas Sagtis

Panašūs produktai