10PC Hydrojelly Kaukė, Kolageno, Hialurono Rūgštis, Rožių Minkštas Kaukė Milteliai Veido Kaukė Anti Senėjimo Raukšlių Nulupkite Gumos FacialMask

€8.34

-19%

€10.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hialurono milteliai mažos molekulinės, kaukė milteliai, kaukė tablet, hialurono rūgšties milteliai mažai moleculair, kolageno, plotas kilimas, kolageno kaukės milteliai, šukos uodegos, veido kaukė milteliai, veido muskusas.

Prekės Pavadinimas : YIGANERJING

Tipas : Plaunamas Kaukė

Naudojimas : Visą Veidą

Lytis : Unisex

Kilmės šalis : CN(Kilmės)

Formuluotė : PURVO

Ypatybė : Anti-Aging

Žanras : Drėkinamasis

Savybės : Alyva-kontrolės

Ypatybė : Balinimas

Ypatybė : Gylis Papildymo

Šalis/Regionas Gamyba : Kinija

Modelio Numeris : 3424Brand Pavadinimas :QINGFANGLI

Kilmės šalis : CN(Kilmės)

Medžiaga : natūralus ingerdient

Dydis : 15g

Modelio Numeris : 3424

NETO MASĖS : 15g/vnt Kaukės Milteliai

Sudedamąsias Dalis : Kolageną, Hialurono Rūgštis, Rožių

Funkcija 1 : Gilus Valymas

2 Funkcija : Pašalinti Riebalai

3 Funkcija : Mažėja Poras, Sočiai

4 Funkcija : Odos Priežiūra

Už kostiumas : Visų tipų oda

5VNT Kolagenas, Hialurono Rūgštis, Rožių Minkštas Kaukė Milteliai Veido Kaukė Anti Senėjimo Raukšlių Nulupkite Gumos Veido Kaukė Funkcijos: 1.Taikomas normaliai, riebiai,sausai ar jautriai odai.Švelniai maitina odą ir gamtos jėgą.Tai padeda stimuliuoti kraujotaką į odą, o švelniai odos šveitimo ir valymo jis.Pleiskanomis visas negyvas odos ląsteles sklandžiau silkier nuotrauka tobula odos apdaila.Tik išoriniam naudojimui. 2.Turtingas mineralų,ji suteikia gaivumo, atgaivina ir pašalina toksinus iš odos, kuri daro oda atrodo švelnesnė ir sveikesnė.Jis drėkina ir maitina,labai lengvas ir ugdymo poveikis. 3.Puikus pasirinkimas už drėkina odą, o padėti pagerinti odos tekstūrą, baudos linijas ir kt.Tinka visų tipų odai.Valo ir atjaunina poras be niežulys arba paraudimas.Instrukcijos: 1. Po valymo, taikyti Kaukė Miltelių į švarų dubenį, pridėti Hialurono Rūgštis arba vandens. 2. Greitai įmaišykite 1 iki 2 minučių į vienodą pasta. 3. Taikyti veido (išskyrus akis ir lūpų), dengimo procesas, prašome tai padaryti kuo greičiau, ne ilgiau nei 4 minutes. 4. Likti 20 minučių, pastos pavidalo bendras elastinga minkšta plėvelė, švelniai ją nusiimti. 5. Nuplaukite veidą.Rekomenduojame naudoti 2-3 kartus per savaitę.Pastaba: 1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir ten bus įvairių spalvų, kaip skirtingų ekrano, prašome suprasti.Ačiū.Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį.Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas.

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Veidas
Funkcija Anti-Aging, Drėkinamasis, Aliejus-kontrolės, Balinimas, Gylis Papildymo
Vienetų skaičius Combo
Tipas Galima Skalbti Kaukė
Formulės Purvo
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas YIGANERJING
Komponentas Hydrojelly Kaukė
NET WT 15g
Modelio Numeris Hydrojelly Kaukė
Lytis Moteris

Panašūs produktai