Katė Medyje Namu Laiptų Namas Multi-Step Šuo Laiptų Didelės Sofos, Lova, Baldai Sizalio Nulio Post Cat Kitten Bokštas Medienos Kopėčios

€15.15

-9%

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kačių bokštas, suknelė kabyklos stovo, Namo Numeris, katė žaislas, pet laiptų, miegamasis furnitur, katė grandiklis, katė namas vyriais, durų gato, rampa šuo.

Katė Medyje Namu Laiptų Namas Multi-Step Šuo Laiptų Didelės Sofos, Lova, Baldai Sizalio Nulio Post Cat Kitten Bokštas Medienos Kopėčios

Ypatybė:

1.Kelių pakopų, laiptų šunims ir katėms,padėti gyvūnėliams, gauti aukštos lovos ar sofos lengvai

2.Talpinimo dizainas,šeimininkai gali įdėti augintiniai tiekimo ten

3.Tvirta Konstrukcija---maksimali apsauga pet saugos

4.Daugiasluoksnės Konstrukcijos---tinka vieną ar daugiau kačių

5.Nuimamas Natūralaus Sizalio Braižymo post---Puiki kondicionavimo sistema nagus,ir pasiūlyti daugiau pasirinkimo

6.Nuimamas Kilimėlis Dizaino---magija juostos dizainas,lengva išimti ir valyti

7.Multi-funkcinis---jis gali būti naudojamas kaip katė lizdą,braižymo paštu,šokinėja ir laipiojimo rėmas,ir kačių žaislai

AMT0067GY

AMT0038

AMT0060

AMT0079

AMT0076

AMT0066OG

AMT0078

AMT0084

AMT0086

AMT0032

Užjūrio sandėlyje, pristatymo instrukcijos :sandėlių Užsienyje, pristatymas instrukcijos :

1. Prekės siunčiamos iš sandėlio Europoje yra šios šalys: Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Italija, Austrija, Nyderlandai, Belgija, Liuksemburgas, Lenkija, Airija, čekijos Respublika, Danija, Vengrija, Slovakija, Slovėnija, suomija, Švedija, Portugalija, prancūzija, Latvija, Estija, Lietuva, Suomija, Ispanija, Kroatija, Bulgarija, Rumunija, Graikija.

Jei nerandate savo šalies, aukščiau sąraše, prašome susisiekti su mumis.Keliose kitose šalyse yra taip pat galima pristatyti.

2. Apie inventorių:Apie aprašą:

a.Dėl prekės yra siunčiamos iš sandėlių užsienyje, nekilnojamojo atsargų negalime visada atnaujinti laiku.Tai reiškia, kad kartais produktas jums užsisakyti jau yra sandelyje.Esant tokiai padėčiai, jūs galite atšaukti užsakymą arba imtis pakeitimo noriai.Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti priežastis "kita".Ačiū.

b.Paprastai papildymo laikotarpis yra apie 10-45 dienas.Jei esate pasirengę palaukti, pateikite užsakymą ir pratęsti apdorojimo laikas atitinkamai.Mes prioritetas bus jūsų užsakymą, kai prekė yra sandėlyje dar kartą.

3. Apie kurjeriui mokesčius:

a.Mes ne imti jums kurjerių mokesčius, jei tai vidaus pristatymą, išskyrus atvejus, kai nuotolinio kontroliuojamos islandsremote kontroliuojamų salų .

b.Jums reikės mokėti už kurjerio mokesčiai jei sandėlyje įsikūręs ne savo šalyje.

c.Nes mes turime tam tikrą tvarką, bet ir pašto kodą neturi prekių pristatymo paslaugą,mūsų klientai nėra malonus,ir nenori pasirinkti tinkamą priežastį jį atšaukti.Kai pastebėsite, kad jūs negalite pirkti jį ,prašome susisiekti su mumis ir patikrinkite, ar jūsų pašto kodas gali būti pristatyta.

4. Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laikas:Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Turime 1-3 dienas apdoroti jūsų užsakymą ( tikimės, kad švenčių dienomis ).

b.Pristatymo laikas apie 5-15 darbo dienų.b.Pristatymo laikas apie 5-15 darbo dienų. (RU reikės daugiau dienų turi būti pristatytas.prašome būti suprasti.)

c.Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo kortelę.Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei esate ne namuose, tada jums reikia susisiekti su kurjerių kompanija sau.

5. Mes negali būti atsakinga jūsų muito .Ir atkreipkite dėmesį, kad jūsų pranešimų centrą, mes susisieksime su jumis, jei yra bet kokio dokumento reikia, arba jei esate apmokestinami.

6. Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra kokių nors problemų su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Svarbu, kad taikant kompensaciją už jus.

Tipas katės
Svoris 12kg/14kg
Funkcija Funny Toys
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas PAWZ Kelių
Spalva Smėlio Spalvos/Pilka
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris AMT0067/AMT0060/AMT0076

Panašūs produktai