2vnt 2M Lipnios Juostelės Langų Ir Durų Sandarinimo Juostos Tualeto Lango Stiklo Vonios kambarys Namo Šiltas Vėjas Durų Izoliacija Padas

€0.92

-48%

€1.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: durų gumos antspaudas, Putų Juosta, sandarinimo juosta, įsprausti plovimo, tepalo pistoletas, antgalis, degalų bako antspaudas, guminis tarpiklis, guminis sandarinimo juostos, 2mm putų juosta, apvalus guminis tarpiklis.

2vnt 2M Lipnios Juostelės Langų Ir Durų Sandarinimo Juostos Tualeto Lango Stiklo Vonios kambarys Namo Šiltas Vėjas Durų Izoliacija Padas

Sekite Mūsų Parduotuvėje, galite mėgautis papildomą 1% nuolaidą, ir kaina yra daugiau palankus!Įpilkite produktą į krepšelį ir sekti iš anksto mėgautis prioritetas pristatymo ir gauti mažą dovanėlę!

Medžiaga: Polietilenas

Taikymo sritis: dujinė viryklė, langai ir kt.

Kategorija: Namų tobulinimo antspaudas

Dydis: plotis 1CM,storis 2MM,ilgis 2 M/roll

Pakuotėje:2 vnt. *roll

Savybės:

1. Naudojamas ant krašto, dujinė viryklė, siekiant išvengti užteršimo nafta aplinkinių trūkumus, dulkėms, drėgmei atspari, atsparus vandeniui, atsparus korozijai, vibracijos-proof ir kt.

2. Tiesiog klijuoti jį į spragą laikyti jį švarus ir higienos, kuris yra patogiau valyti

3. Jis turi daug įvairių paskirčių.Jis gali būti taikomas spragas viryklės ir kriauklės, ir gali taip pat būti naudojama kaip sandarinimo juostų.Jis tinka stumdomas langai, stiklas, durų tarpų, spintos ir kitose vietose.Jis yra plonas, anti-susidūrimo ir uždaromos mažos spragas, vėjo, apsauga nuo dulkių ir garso izoliacija , Triukšmo mažinimo, vabzdžių prevencijos, kovos su susidūrimo

4. Lipnios tipo, nuplėšti išleisti knygą, galite ją įdėti ant reikiamo paviršiaus

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2.Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.RUSAI turi suteikti mums visą vardą, nes iš rusijos post politikos

Vežimas ir Pristatymas

1.Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas:Apie 10-35 Darbo Dienų atvykti

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Darbo Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Darbo Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Dėkojame už jūsų paramą ir suprasti!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Polietileno
dydis 2M, width 1CM thickness 2MM
Taikymo Sritis Dujinė Viryklė, LANGAI, kt.
Modelio Numeris G5013
Kategorijos
Ilgai 2M
Tankis plotis 1CM, storis 2MM
Sertifikavimo CE
Spalva Ruda

Panašūs produktai