Naminių Gyvūnų, Šunų Drabužiai, Šunų Gėlių Gazas Suknelė Drabužių Vasaros Pet Sijonas Šuniukas Katės Princesė Suknelės Pet Vest Drabužiai Šunims Ir Katėms

€1.75

-37%

€2.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: katė suknelė, tiulio suknelės, rožinė lonh suknelė, pinneaple šuo suknelė, disney princesė, hoodie prancūzų buldogas, katė spausdinti sijonas, princesės, katė gėlių suknelė, pet sijonas.

Šuo Suknelė Pet Princesė Dress Saldus Šuniuką Suknelės Vasaros Naminių Gėlių Gazas Šunį Vest Drabužiai Šunims ir Katėms

[ŠILTAS PATARIMAI] Jei jūs vis dar painiojama dviejų dydžių variantai, prašome pasirinkti didesnį dydį.Mūsų dydžių yra mažesnė, nei kitų naminių gyvūnų prekių ženklų.Prašome įvertinti augintinio krūtinės ir nugaros ilgis pasirinkti.Įvairių markių naudoti savo dydžio diagramos.

[Aukštos Kokybės Medžiaga] Kvėpuojantis lengvos ir minkštos medžiagos šuo suknelė.Šunų drabužius, namų, lengva įdėti ir kilimo, elegantiškas ir gražus.Geriausia pavasario vasaros augintinių drabužius.

[Madingas ir Unikalus Dizainas] Gražių Gėlių raštas ant guaze, Kad jūsų augintinė kūdikių daugiau cute ir patraukli.

Šuo suknelė ir Pavadėlio Set] drabužius šunims, su pavadėliu nustatyti dizainas.Lengviau jums ir jūsų augintiniui eiti.Įdėti į gražus ir mielas drabužių ir pavadėlio eiti pasivaikščioti su savo šunimi.

Dėl rankovių ir prarasti apvalios kaklo dizainas leidžia jums padėti jūsų augintiniams lengvai įdėti ir kilimo naminių gyvūnėlių suknelė marškinėliai, kurie suteiks jūsų augintiniai patogus nešioti patirtis

Platus programos: mielas šuo suknelė tinka dėvėti įvairiomis progomis, įskaitant ir kasdien dėvėti, gimtadienio, fotografija, vestuvių, iškilmės, šventė, šventės, ir kt.

Medžiaga: poliesteris

Dydis:

S - atgal ilgis 24-26cm ,kaklo apimtis 22-24cm, krūtinė 31-35cm

M - atgal ilgis 29-31cm ,kaklo apimtis 26-28cm, krūtinė 37-41cm

L - atgal ilgis 34-ne didesnis kaip 36 cm ,kaklo apimtis 30-32cm, krūtinė 43-47cm

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 2-3cm klaida

2.Dėl Skirtingų Monitorių, spalva gali būti skirtumas

Paketas apima:

1pc augintiniai suknelė

Modelis Gėlių
Medžiaga Tiulis
Sezonas Vasaros
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys

Panašūs produktai