Grindų Dangos Betono Liejimo Formos Akmeniu Pelėsių Sodo Veją Kelias, Gatvių Dangos Vaikščioti

€13.59

-49%

€26.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: adoquin pelėsių, pelėsių plytelių, sodo pelėsių, sodo takas, sodo pelėsių, cemento sodas, garden path maker mould, mintiml kelio grindų liejimo formos, mūrinis pelėsių, cemento pelėsių.

Dėl grindinio dangos pelėsių yra pagaminti iš premium plastiko ir gali būti pakartotinai naudojamas po valymo.Geometrinis modelis priduria jausmą mados ir meno.Plačiai naudojamas namuose,vestuvių, pobūvių, restoranas, viešbutis, prekybos centras, baras.

Ypatybės: Patvarus & Daugkartinio naudojimo: Pagaminti iš premium ABS ir gali būti pakartotinai naudojamas po valymo.Įvairaus Dizaino: Funkcijas su įvairių formų ir dydžio.Stilingas: Geometrinis modelis priduria jausmą mados ir meno.Praktiška: Idealiai tinka priėmimo betono žengia akmenų soduose, gatvėse, balkonuose ir vilos, kraštovaizdžio naudoti.Betono aukso formų dirbti taip pat pagal visas sąlygas, sukurti labai gerą sodo akmeniu.Kaip naudoti šį Konkrečių gatvių dangos Pelėsių statyti kelius:

Žingsnis 1:

Sumaišykite cemento su vandeniu, pagal pakuotės nurodymus.Kai paruoštas naudoti, betono bus nuoseklumą, avižiniai dribsniai, pakankamai storas turėti pranašumą, kai jūs supjaustykite jį su kastuvu.

2 žingsnis:

Užpildykite gatvių dangos sluoksnį, laimėdama betono su kastuvu ir įsitikinkite, kad užpildyti kiekvienoje srityje.

3 žingsnis:

Naudojant gumines pirštines, skleisti betono aplink pelėsių, užpildyti visas spragas, arba mažai taškų.Bakstelėkite pelėsių su savo ranka, pašalinti oro burbuliukus.

4 žingsnis:

Šie kontūrai formą, išlyginti betono, apliejimo toli bet koks perteklius.

5 žingsnis:

Leisti betono nustatyti ne ilgiau kaip penkias minutes, tada kruopščiai pašalinti pelėsių.Kitą ruožas, pasukti pelėsių ketvirtį savo ruožtu, ir, tai vieta, šalia gatvių dangos ką tik baigė, meškeriojimas, šiek tiek, jei kuriate kreivumą kelias.

6 žingsnis:

Po nuomos betono išgydyti per naktį, užpildyti įtrūkimus su purvo ir nuplauna, bet koks perteklius.Drėgnos žemės aplink naujai suformuota trinkeles, padėti jas išspręsti

Specifikacijos: Būklė: 100% Visiškai Naujas

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Dydis: 40 x 40 cm / sudarė 15,75 x sudarė 15,75 colių (leist.)

Pakuotė:

1 x Grindinio Šaligatvio, Pelėsių

Pastaba:

1. Prašome leisti 0~1inch klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Pakavimo sąrašas

Pakuotė:

1 x Grindinio Šaligatvio, Pelėsių

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai