Originalus RIWA LED Plaukų Clipper Vyrų Buitinių Savarankiškai Mažesne Mašina Stiprus Elektra Įkraunamas Elektrinis Plaukų Žoliapjovės

€6.73

-77%

€30.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiaomi youpin, official xiaomi, mi xiomi, pažastų plaukų žoliapjovės vyrams, clipper plaukų, plaukų žoliapjovės t9, clipper stendas, braun skustuvų, amatų popierius žoliapjovės, babyliss pro.

Originalus xiaomi RIWA LED Plaukų Clipper Vyrų Buitinių Savarankiškai Mažesne Mašina Stiprus Elektra Įkraunamas Elektrinis Plaukų Žoliapjovės

ENCHEN RIWA LED Plaukų Clipper Vyrų Buitinių Savarankiškai Mažesne Mašina Stiprus Elektra Įkraunamas Elektrinis Plaukų Žoliapjovės galima Skalbti

Šiltas Patarimai:

Šis produktas yra xiaomi ekologinės grandinės, prekės ženklas Pavadintas RIWA, laivybos be Xiaomi paketą ir nėra jokios xiaomi simbolis ant produkto.Ačiū už jūsų supratimą.

Pagrindinės Savybės:

* Staigus titano keramikos peilis, dėvėti, atsparus ir mažai šilumos, lengva naudoti, nė vienas plaukas įstrigo. * Įmontuota aukštos kokybės Ličio baterija, laidas ir bevielius dvejopo naudojimo. * Mažas triukšmo dizainas, apie 55dB. * 0.5-2mm tiksliai koreguojamosios, kartu su 4 šukų priedai(4-6 mm, 7-9mm, 10-12mm, 16-18mm), lengviau kontroliuoti plaukų ilgio, kad atitiktų jūsų poreikius įvairaus ilgio plaukų. * Viso kūno skalbti, galima nuplauti po naudojimo, klasė IPX7 atsparus vandeniui, lengvai valoma ir priežiūra. * Ergonomiškas dizainas ir lygi kūno linijų, labai patogi rankena. * Įkrovimo indikatoriaus lemputė su įvairaus masto elektros likusių ekranas, leidžia realiu laiku stebėti elektros energijos.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: RIWA Modelio Numeris: RE 6305 Medžiaga: ABS + Lydinio Adapteris maitinimo Įtampa: USB 5v Adapterio Išėjimo Įtampa: 5V---1A Krovimo Laikas: 3 valandos Naudojant Laikas: 3-5 valandų, kai visiškai įkrautas Dydis: 18*4.5*4.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 X Plaukų Clipper 1 x USB Įkrovimo Kabelis 1 x Švarus Teptukas 1 X Tepalinės Alyvos, 1 x Plaukų Šukos 1 x Skara 4 x Šukų priedai (4-6 mm, 7-9mm, 10-12mm, 16-18mm) 1 X Vartotojo Vadovas

RIWA Hair Clipper

● Visai Šeimai, Lengva Šukuosena Galingas | Nerūdijančio plieno pjovimo galvutė | Keturių greičio koreguojamosios

Lieti Pjovimo Galva

● Nerūdijančio Plieno Peilis aštraus Kampo Ne perm ir ne pakimba plaukų

Galingas, Vieno paspaudimo Spartinimas

● Pagerinti kirpimas efektyvumas du kartus Paspauskite, kad įjungtumėte pagreitis Paleisties ekranas sparčiau režimas

Varinė Šerdis Varikliu, Nuolat Jėga

● Teikti maitinimo vieno paspaudimo spartinimas Didelio galingumo didelio greičio varikliu, 5700, kad 6200 sūkių per minutę, Didelė operacija, greitas, greitis, stiprus pjovimo ir ilgą tarnavimo laiką.Įprasta greitis: 5700 aps. / min Įsibėgėjimas greitis: 6000 aps. / min.

2200mAh Didelės Talpos Ličio Baterija

● Pilnai Įkrauta, Gali Būti Naudojamas 60 Kartų, Tai yra už 3 valandas ir naudojamos 300 minučių.Jis naudoja ne atminties ličio baterija ilgai naudoti, be įkrovimo ir iškrovimo pėdsakų, ir lossless baterijos talpa todėl baterija patvaresni.

Žemas Triukšmo Priežiūra

Rami Ir Patogi žemo triukšmo konstrukcija sumažina triukšmo kišimosi į vaikus, ir gali lengvai užbaigti šukuoseną netgi jei kūdikis miega.

Bauda Reguliavimas Pjovimo Galva

● Susidoroti su įvairių šukuosena Keturių rūšių tarpai gali būti pakoreguoti, kad atitiktų naujokas poreikius šukuosena ilgio, gali būti valdomas viena ranka, paprasta ir patogu.

Visas Korpusas Gali Būti Plaunami, Lengva Valyti

Skalbimo visos mašinos yra greitas ir nerimauti nemokamai, nereikia nerimauti dėl valymo skaldytų plaukų, ir išsaugo problemų demontavimas frezavimo galvos.

USB Įkrovimas

● Gali būti naudojamas, kai mokesčių, nereikia nerimauti apie maitinimą, USB įkrovimą, dizainas, elektros energijos tiekimas yra išnaudotos, galite naudoti ir įkrovimo lobis imti, nebereikia patraukti kištukas su buitine technika, naudoti krovimo metu, nesijaudinkite apie energijos tiekimo pertrūkių.

Atgal Korio Anti-slydimo Dizainas

● Išvengti Prakaitavimo Ir Slydimo Į neslidus kilimėlis yra suprojektuoti su korio tinklo, kuris yra saugus ir patvarus, apsaugo nuo prakaitavimo mašina iš slysta, ir padidina sukibimą, padaryti šukuoseną lengviau ir patogiau.

Produkto Išsamiai

● Nerūdijančio Plieno Pjovimo Galva Nėra lengva sudeginti plaukų ● LCD Ekranas Intuityvus ekranas ● Reguliuojamas Pjovimo Galvos Viena ranka operacijos

Modelio Numeris RE-6305, Plaukų kirpimo mašinėlės vyrai
Medžiaga ABS + Lydinio
2 funkcija žoliapjovės vyrams
Spalva juoda
Commodity Quality Certification ce
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Plaukų Pjovimo Mašina
Naudojant laikas 3-4 valandų, kai visiškai įkrautas
Įkrovimo laikas 3 valandos
Produkto Įėjimo Įtampa 5V---1A
Elemento Tipas Plaukų Žoliapjovės
Prekės Pavadinimas xiaomi
Adapteris Įėjimo Įtampa 100V-240V~50/60Hz
dydis 18*4.5*4.5cm, Machine Hair Cut

Panašūs produktai