Moterų Juosmens Treneris Stumti Iki Korsetas, Liemene Užtrauktukas Kūno Shaper Cincher Bako Viršuje su Reguliuojamu Dirželiai Plus Size Sporto Shaperwear

€5.89

-59%

€14.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xip bmw.

-Funkcija

【IŠMATUOKITE JUOSMENS ir PASIRINKTI GERIAUSIĄ DYDĮ】prašome įvertinti savo talėja(1 colio virš bambos),tada kreiptis į kairę Dydžio Diagramos, Nuotraukos, jei kokių nors idėjų,pls susisiekti su mumis pirma ir Mes visada čia tarnauti jums.

【Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS】šis juosmens mokymo liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės 90%poliesterio ir 10% spandex minkšti audiniai,kurie yra sklandžiai,sveiką,drėgmės wicking,elastinga ir tampus,lankstus ir kvėpuojantis,patogus dėvėti.

【PADIDINTI ĮMONĖS VALDYMO ir REGULIUOJAMI DIRŽELIAI】:užtrauktukas korsetas yra įrengti 3 eilėmis kablys ir akių uždarymo ir 2 reguliuojamomis petnešėlėmis,užtikrinti, kad jums gali tilpti, tai bent dauguma extenet,ir duoti jums sexy gamtos kreivė.

【U-Formos Push Up Krūties Dizaino】specialios priekiniai U-tipo stabdžių-ašaros dizainas daro savo krūtinės daugiau stačias ir patrauklus,veiksmingai įmonės kontrolės pažastų & back suglebęs riebalų padaryti, kad jūsų kūnas ne gabalų ar iškilimų ar skerdienos,kad jums gražus smėlio lakrodžio pav.

【EFEKTYVUS JUOSMENS CINCHER】mūsų kūnas shaper padeda po gimdymo atkūrimo visą procesą,sumažinti patinimą,sugriežtinti odą,kontrolės pilvą & back,pagalbos po gimdymo skausmą,palengvinti perėjimą iš gimdos ir sumažinti jį sumažinti iki įprasto dydžio,kad jūsų motinystės įstaiga grįžti į savo pradinę formą.

【DAUGIAFUNKCINIS JUOSMENS TRENERIS】, kad shapewear gali priploti pilvo,sumažinti juosmens,paramos atgal,po gimdymo atkūrimo,pagerinti laikyseną,paramos juosmens skausmą,apsaugoti stuburą,pagreitinti riebalų dega, o pratimai,kartu su sveiką liesos dietos ir gerti daug vandens dėl svorio.

-Dydis

Šiltas patarimai:

1. Jei esate alergiškas neopreno, mes siūlome jums ne dėvėti šį produktą.

2. Juosmens treneris liemenė, pagamintas su neopreno medžiagos, tai visai normalu, kad mažai medžiagos, kvapas ir jis dings po kelių metu plauna.

3. Rankoms plauti šaltu vandeniu su švelniu plovikliu ir leiskite jam išdžiūti.Ne mašina plauti/bleach/lyginimo, išlaikyti formą ir elastingumą.

4. Geriau plauti po kiekvieno naudojimo, ypač po treniruotės švieži.

-Apie PRIEŽIŪRĄ:

Plauti rankomis šiltu vandeniu apie 30degree.Nereikia mirkti per ilgai.Apatiniai yra prigludę ir intymus drabužių, kuris yra lengvai veisiasi bakterijos.Už mūsų sveikatą, rekomenduojama jį keisti kas šešis mėnesius.

-Apie LOGISTIKĄ:

Mažas Oro Pašto Paketinių paprastai atvyksta 20-50 dienų.

Jntprojektai.lt Užsklanda Laivybos Būdas trunka apie 20-45 dienas.

Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas Būdu trunka apie 10-30 dienų.

Greitai Express " Fedex/DHL/TNT/EMS pristatymo laikas paprastai yra 7-15 dienų.

Tačiau naujosios parduotuvės atidarymo, pažadame, kad atvykti per 30 dienų.Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

-Apie LAIVYBOS:

Po apmokėjimo, sklypo bus išsiųsti per 24 valandas.Jei yra trūkumas, mes jus informuosime jūs el. paštu.

-Apie DYDĮ:

Audiniai iš įvairių medžiagų turi skirtingus elastingumo, todėl skirtingų stilių paties dydžio, turės šiek tiek skiriasi plytelių dydžio.Dėkojame už jūsų supratimą.

-Didmeninė/Drop Laivyba:

Mes turime mūsų pačių gamykloje, paramos Didmeninė ir Lašas Laivybos, jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba pridėti Wechat/Whatsapp:+86 18829218398.

-Modelio Nuotrauką

-Realios Nuotraukos

-Išsamiai Nuotrauką

Tvirtas Užtrauktukas Ir 3 Kabliai

3-eilutėje-kablys uždarymo padaryti tai labai lengva įdėti & off,ir jūs galite reguliuoti dydį, kaip jums patinka,iš užtrauktukas, kad jis daugiau saugumo.

Reguliuojami Dirželiai

2 reguliuojamas petnešėlėmis užtikrinti, kad jūs gali tilpti, tai bent dauguma extenet,ilgai liemens &trumpo liemens, jums sexy gamtos kreivė.

Aukštos kokybės audinio

Šis juosmens treneris liemenė yra pagaminta iš aukštos kokybės 80% neopreno ir 20% nailono, kuris yra lygus, sveikas, drėgmės-wicking, elastinga ir tampri, lanksti ir pralaidžios orui ir patogūs dėvėti.

Plieno Kaulų Parama

Juosmens Treneris Korsetas su Plieno Kaulai suteikia papildomą paramą pilvo raumenis ir apatinę nugaros, padeda sumažinti spaudimą ant juosmens ir pagerinti raumenų mobilumo nesukeliant įtampos raumenis.

Apdaila Nėra
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Skustukai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris juosmens treneris body shaper korsetas
Kontrolės Lygis Įmonė
Medžiaga Poliesteris
Lytis Moteris
Audinio Tipas Broadcloth
Paramos Tipas Underwire
Storis STANDARTAS
Shapewear Juosmens Cinchers
Pelėsių Taurės Storis Vidurio Pelėsių Taurė
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai