50Pcs F8 8mm DIP LED Šiaudų Skrybėlę Balta Raudona Geltona Mėlyna Žalia Oranžinė Violetinė "PASIDARYK pats" Mirksi RGB Didelis Šviesos Diodų Rinkinys PCB

€2.16

-4%

€2.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: elektronų rinkinys, 3m lipnios juostelės led juostelių, top geltona, ketaus puodą stendas, led raudona, didelės galios led pcb, ir led 3v, led diod, ranka orange squeezer, vyrų pcb led.

Apie MUS Pažadame, kad: 1:Gamyba, kurioje tik geriausi vartojimo prekių ir užtikrinti aukščiausią kokybę, įmanoma. 2:Pristatyti prekes mūsų klientams visame pasaulyje, kurių greitis ir tikslumas, Klientų Aptarnavimo Politika Mes esame daugiau nei laimingi galėdami atsakyti į visus klausimus, kad jūs turite, prašome susisiekti su 1:Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2:Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3:Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Maks. Pakeisti Dabartines 6
Pakuotės Tipas Per Skylę
Įtampa 3V
Modelio Numeris F8
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Tiesioginė Srovė 8
Sąlyga Naujas
Maks. Pirmyn Įtampa 5
Tipas LED
Maks. Atvirkštinė Įtampa 56

Panašūs produktai