Mielas Vaisių, Citrinų Formos Arbata Kiaurasamtis Silikono Arbatos Maišelį Kūrybos Teaware Namų Arbata Infuser Prarasti Žolelių Prieskonių Filtras Arbatos Puodą

€0.61

-20%

€0.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kim tae, airpod atveju gerti, airpod atveju, arbata, airpod atveju, arbata su citrina, db meter, arbata su citrina, arbatžolių maišelis, kiaurasamtis arbata, airpod atveju pieno, arbatos maišelis.

Priežiūra: 1. Prašome išvalyti silikono formos, kiekvieną kartą po naudojimo. 2. Nereikia nuplauti šaltu vandeniu iš karto išjungus orkaitę iki prailginti tarnavimo laiką. 3. Nuplauti karštu vandeniu ir sumažintą plovikliu, arba įdėti ją į indaplovėje. 4. Nenaudokite ėsdinančių plovikliu arba putų švarus. 5. Užtikrinti, kad silikono formos yra kruopščiai džiovinti prieš kiekvieną naudojimą ir prieš laikymą. 6. Silikono formos turėtų būti atidaryta, plokščios kepimo skardos, kai kepimo.Neleisk, pelėsių, sausas, pavyzdžiui, šešių gabalas pelėsių, galite užpildyti tik 3 formų, ir kiti 3 tuščios formos turi būti pripildytas vandens. 7. Kai kepimas baigtas, išimkite visą kepimo skardos iš orkaitės ir padėkite iškeptą produktą į tinklelį, kad būtų aušinamas, kol jis yra visiškai šaltas. 8. Pyragas silikono formos, šokolado silikoninė forma, ledų silikono formos gali būti naudojami tik krosnys, orkaitės ir mikrobangų krosnelės.Niekada nenaudokite jį tiesiai ant dujų, ar elektros, ar tiesiai virš kaitinimo plokštelės ar pagal grotelės. 9. Nenaudokite aštrių įrankių subraižyti, ant silikono formos, negalima staigiai traukti. 10, silikono formos dėl santykių tarp statinis elektros krūvis yra labai lengva įsisavinti dulkių, nenaudoti ilgą laiką, prašome naudoti kartono saugojimo, pastatoma vėsioje vietoje.Paketas apima: 1pc*arbata kiaurasamtis Nuotraukos Rodymas:

Spalva Geltona/oranžinė
Gaminio numeris LA1671
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai