Automobilinis Telefono Laikiklis Pasukti Mobiliojo Telefono Stovas galinio vaizdo Veidrodėliai Saulės Skydelis prietaisų Skydelio laikiklio pagrindą 6.7" Išmaniojo telefono GPS Navigacijos Laikiklis

€3.19

-27%

€4.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Turėtojas, telefonas skydelis, 12v 50w led, glc saulės skydelis, kamera skydelis, garmin gps saulės skydelis, 220v led reflektorius, krano telefono, laidinio saulės skydelis, 20w led.

Automobilinis Telefono Laikiklis Pasukti Mobiliojo Telefono Stovas galinio vaizdo Veidrodėliai Saulės Skydelis prietaisų Skydelio laikiklio pagrindą 6.7" Išmaniojo telefono GPS Navigacijos Laikiklis

Aprašymas: 1. Universalus Telefonai: Su automobilinio telefono stovas, galite apkabos, mobiliojo telefono laikiklis ant automobilio prietaisų skydelio, saulės skydelis, galinio vaizdo veidrodis ar net kompiuterio stalas.Šis telefonas mount funkcijų tvirtas pavasario sagtis bazę ir neslidus silikono padas, todėl jis gali turėti įtvaras ir mobiliojo telefono tvirtai, net važiuojant raižyta keliai.

2. Saugus Struktūra: telefonas mount funkcijos, patobulinta patentuotas dizainas ir pavasarį sagtis pagrindo, ir jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, tvirtas ir patvarus, ir pagrindinės dalys yra pagamintos iš ABS medžiagos, atsparūs karščiui ir šalčiui atsparios.Šis telefonas mount funkcijų, aukštos ir žemos temperatūros poveikiui, ir ji gali būti veikiami saulės ir nebus deformuotas.

3. Patogioje & Praktiška: Tai automobilinis telefono laikiklis yra lengva įdiegti ir naudoti, jūs galite lengvai pašalinti šį automobilį, telefoną prijungti iš savo automobilio, arba pasiimti jums mobilusis telefonas iš šio telefono kalno su paprasta rankinis valdymas.

4. 360 laipsnių Sukimosi: Tik reikia koreguoti automobilinis telefono laikiklis, kiek reikia, taip, kad blokuoti savo nuomonę.HUD ant prietaisų skydelio, yra sukurta gauti geriausią vairuotojo vaizdo kampo ir užtikrinti, kad jūsų saugiai vairuoti naudojantis GPS, kalbėti, navigacijos, klausytis muzikos ar apmokestinimo.

5. Suderinami Prietaisai: Šis automobilis telefono turėtojas yra suderinama su visais 2.6 kad 6.7 colių išmaniaisiais telefonais.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Taikoma mobiliųjų telefonų dydis: 2,6 iki 6,7 cm išmaniųjų telefonų

Pakavimo Sąrašas:

Laikiklis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Tipas Automobilio Turėtojas
Yra Garsiakalbis No
Parama Drop laivyba
Savybės Jokios Funkcijos
Suderinamos Prekės Universalus
Prekės Pavadinimas viugreum
Modelio Numeris Telefono Laikiklis
Įkroviklis No
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai