CoolMoon 192mm Aliuminio Grafika Kortelės Turėtojas Jack Laikiklis Stalinis Kompiuteris Atveju Vaizdo Kortelės Turėtojas Laikiklis Aušinimas Vandeniu Rinkinys

€2.43

-17%

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stroboskopai, argb hub, coolmoon ventiliatorius, byla pc, mini pc su hdd, 300mm ventiliatorius, ventiliatorius 05 5v, didelis pc case atx, piniginė moterims, metalo vandens aušinimo siurblys.

COOLMOON VT192 192mm Aliuminio GPU Paramos Turėtojas Grafika Vaizdo plokštė Laikiklis, stacionaraus KOMPIUTERIO Kompiuterio korpuso

Ypatybė:

1. Naudojant all-aliuminio metalo medžiagos, o ne iš plastikinių medžiagų, portalo padeda išvengti senėjimo ir pažeidžiamumą iš plastiko ir gali būti naudojamas kaip pakaitalas, ilgalaikis sudėtinių dalių.

2. Atraminio strypo, poliruoti visi-anodo procesas, kuris gali palaikyti paviršiaus tekstūros produktas ir saugo spalvą nuo išblukimo ilgą laiką.

3. Bazė yra tvarkomi CNC technologijos,kraštas yra lygus, po gydymo smėlio sprogdinimo anodo procesas, ir metalo tekstūros, puikiai įkūnija produkto.

4. Paramos modulis galėtų skaidrių aukštyn ir žemyn ir nustatykite padėtį.Tai gali būti suderinami su įvairių važiuoklės konstrukcijos tradicinių ATX, MATX, ITX ir ilgai elektros energijos tiekimo sandėlio patenkinti visų rūšių šeimininkai vartotojai.

5. Paslėpta apačioje tinklinės gumos padas gali palengvinti diegimo vartotojų ir tvirtai stovėti važiuoklės, be braižymo važiuoklės.

Specifikacija:

Gamintojas: COOLMOON

Modelis: CM-VT192

Paviršiaus Apdorojimas: Anodinio Oksidavimo + Šlifavimas Smėlio Srove

Medžiaga: Aliuminio-Magnio Lydinio

Dydis: 192 X 38 X 26mm/7.56 X 1.5 X 1.02"

Spalva: Juoda, Sidabro

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X GPU Palaikymas

[relateproductdetail/]

Heatsink Medžiaga Aliuminio
Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM
Kilmės KN(Kilmės)
Ventiliatoriaus Dydis Kita
Linijos Nėra
Galia 0.9 W
Pakuotė Taip
Prašymas Grafikos Plokštė
Tipas Ventiliatorius
Prekės Pavadinimas COOLMOON
Guolis Skystis Guolis
Sertifikavimo CE
Ventiliatorius Gyvenimo 100000 val.
Triukšmo Kita
Suderinamas PROCESORIUS ATX
Modelio Numeris GPU

Panašūs produktai