Povandeninė Kamera Plaukti Kempinė su Rankena Monopond Mount Plūduriuojantis Banglenčių Stick Gopro Hero Veiksmo Kameros Priedai ACEHE

€0.78

-40%

€1.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviračių garmin mount, gopro rankenos pritvirtinimas, bicycl rankenos, 35mm kamieninės, dviračio rankenos pritvirtinimas, dviračių tvirtinimas ant rankenos, gopro mount, dviračių kamera turėtojas, 35mm rankenos, gopro mount kamieninės.

Savybės:

Padidina Stabilumą: Padeda jums užfiksuoti pastovesnes filmuotą medžiagą, palyginti su laikydami fotoaparatą ranka.

Suderinamumas: Visos Go Pro kameros.

Plūdės Bet Go Pro Kamera: Prižiūrėtojui saugo jūsų Go Pro gyvuos, todėl jūs galite šaudyti ir aplink vandens, nerimauti nemokamai.

Patogi, Saugi Rankena: Minkšta ir neslidžia medžiaga, daro Tvarkytojas patogu laikyti ir suteikia daugiau saugios važiuojant šlapia danga.Lengva Tikslas: apdorojimo programa leidžia lengvai siekti savo fotoaparatą ir fotografuoti įvairiais kampais.

Puikiai tinka Vandens: Surinkimo svaiginančius filmuotą Medžiagą, o naršymas, baidarės, vandensvydis, plaukimas ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Dydis: 78*35*35 mm

Medžiaga: sponge

Spalva: mėlyna

Pakuotė:

1 x Vertus Rankena Gopro

Pastabos: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Medžiaga Kita
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės GoPro
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 78*35*35 mm
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Panašūs produktai