Joninis Plaukų Džiovintuvas Galingas Plaukų Džiovintuvai 2 Greitis 3 Šildymo Salonas ir Namų, Naudokite Džiovintuvas Greitai Džiovinimo Optikos Pūstuvas su Difuzorius

€33.34

-11%

€37.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pubg oro difuzorius, difuzorius prieskonis porceliano, idealus, plaukų džiovintuvas, karoliai porceliano difuzorius, pynimas nigerija, baorun plaukų džiovintuvas, joninis plaukų geležies, karšto oro šepečiu profesionalus plaukų džiovintuvas, asmens, oro difuzorius.

Joninis Plaukų Džiovintuvas Galingas Plaukų Džiovintuvai 2 Greitis 3 Šildymo Salonas ir Namų, Naudokite Džiovintuvas Greitai Džiovinimo Optikos Pūstuvas su Difuzorius

1.plaukų džiovintuvas yra skirtas padėti žmonėms pasiekti gražių plaukų, jie bus meilė!Ar moterys nori spalvingas padangos sprogimo, didelis pavydėtinas bangos, ryškus tiesiai spynos, ar madingu aksesuaru užbaigti atrodo, TERKUR turi stilius įrankiai, ko trokšti.Pasiekti blizga, sveikesni plaukai su TERKUR Žalą Apsauga Plaukų Džiovintuvas.

2.Mūsų novatoriškas linija, bus suteikti jums su naujausiomis technologijomis, kad padėtų jums pasiekti norimų rezultatų greitai!Tai styler sujungia Keramikos + Jonų + Turmalinas technologijas su 1875W max galia greitai, sklandžiai stilių ir mažiau frizz, kurie čiaupų į jūsų natūralių plaukų drėgmę, apsaugo nuo džiūvimo ir suteikia maksimalų blizgesį.

3.Su trimis šilumos ir du greičio nustatymai, jūs galite rasti oro srauto našumo norite savo plaukų tipą.Tada užrakinti savo spalvingas stilius su cool shot mygtuką.Plius, pridėti koncentratorius ir difuzorius priedus, kad būtų lengva stiliaus su tiksliųjų, ar statyti apimtis ir liftas, o jūs sauso savo plaukų, suteikiant jums maksimalų tikslumą tikrai individualų šukuosena.

4.Built-in intelligent temperatūros kontrolės technologiją, siekiant išvengti perkaitimo ir sugadinti plaukus.Nuimamas oro filtras yra lengvai valoma,su galingas vėjo ir mažai triukšmo saugo oro pūstuvas darbo ne piko efektyvumą, kuris yra labai patikimas ir praktiškai už jus.Tinka profesionaliems salonas ir namų naudojimui.Geras pasirinkimas asmeniniam naudojimui ir dovanos.

5.neigiami jonai, plaukų džiovintuvas, yra paprasta, mados dizainas ir puikus derinys estetika ir technologijos.Mėgautis jūsų salonas, su dual-channel išėjimo 10 milijonų neigiamus jonus.Ji pristato greitai, džiovinimas ir stiliaus, reguliariai džiovinimo ir švelnus džiovinimas su nuolat kietas srautas.Sauso savo plaukų like a pro su pakankamai galios ir sutaupyti jūsų brangų laiką.

Gaminio parametrų

Dydis: 31 * 25 * 9cm

Svoris: 1410g

Karšto ir šalto vėjo perskaičiavimo

5 vėjo greičio reguliavimas

Galingas variklis, pažangi triukšmo mažinimo

Romanas išvaizda ir greitas plaukų džiovinimas

3 oro antgalis (2 komplektai oro rinkti tūtų +1 antgalis sklaidos )

Produkto pavadinimas: Nešiojamų plaukų džiovintuvas

Modelis: HD045

Variklis: KINTAMOSIOS srovės variklis

Spalva: Violetinė Pilka

Nominali galia: 1600W-1800W

Vardinė įtampa: 220-240V

Nominalus dažnis: 50-60Hz

Laido ilgis: 2,5 metrai

Ypatybė:

1. Įsitikinkite, kad maitinimo įtampa atitinka vardinė įtampa mašina prieš naudojimą.

2.Kai naudojate, kad jūsų rankos sausos: nenaudokite plaukų džiovintuvo arti vonios, praustuvės ar kiti indai.Valydami prietaisą, pirmiausia atjunkite kištuką.

3.Nenaudokite plaukų džiovintuvas tikslais, išskyrus plaukus, pučia ir plaukų balzamas.

4.Nedėkite įkaitusio paviršiaus, plaukų džiovintuvas arti odos išvengti perkaitimo ir nudegimus.

5.Būkite atsargūs, ne tegul jūsų plaukai užstrigti oro angos naudojimo metu, ir niekada palikti jį, kai plaukų džiovintuvas yra įjungtas.Vaikai turėtų būti atidžiai stebimi naudojant plaukų džiovintuvas.

6.Niekada nenaudokite plaukų džiovintuvo, netoli SND ar kitų degių medžiagų (pvz., abrazyvinių medžiagų, purškalai ir pan.) norėdami išvengti gaisro.

7.Maitinimo laidas negali atlaikyti aukštą temperatūrą ir stiprios traukos, nėra nevyniokite maitinimo laido aplink kūną: Jei maitinimo laidas yra pažeistas, jis turi būti pakeistas degalinė, paskirtos pagal mūsų įmonės ar profesinės elektros technikas.

8.Išlaikyti oro įleidimo ir išleidimo švarus išvengti perkaitimo ir sugadinimo dalys: išjunkite jungiklį po naudojant, plaukų džiovintuvas, tada ištraukite jį iš karto, kietas jis ir laikykite jį sausoje vietoje.

9. Po maitinimo įjungimas, jei jums rasti bet kokį neįprastą reiškinį, jums reikia nustoti naudoti iš karto.Siųsti jį į profesinės elektros specialistas, patikrinti.Taisyti.Jį naudoti, po remonto.

10.Kai plaukų džiovintuvas naudojamas vonios kambaryje, ištraukite jį po naudojimo, nes net po plaukų džiovintuvas jungiklis yra išjungtas, vis dar pavojinga artintis prie vandens.

Patekimo į rinką laikas 2014 m.
Funkcija Karšto/šalto oro
Sertifikavimo CE, ROHS, UL, ETL, FCC, PSE, KC, BMK, PSB
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Elemento Tipas Plaukų Džiovintuvas
Kištuko Standartas Euro
Modelio Numeris HD045
Įtampa 100-240v (Dual voltage)
Purkštuko tipas Oro rinkti&sklaidos
Prekės Pavadinimas terkur
Kaitinimo elementas Centrinis
Medžiaga ABS
Naudoti Namų ūkio
Pavarų skaičius ≥ 5
Variklio tipas AC
Kilmės KN(Kilmės)
dydis EU
Maks. Galia 1600-1999W
Perkeliamumas Unfoldable rankena

Panašūs produktai