Akrilo Keychain Ruošiniai su Raktų pakabukai Stačiakampio Aišku, Diskai, Pakabukai Skaidrus Ratą, Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Projektai Amatai

€4.79

-49%

€9.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "pasidaryk pats" papuošalų rinkinys, akrilo rato diskas, drugelis graviruoti, pasisekė keychain pakabukai, pendriv, acrylic key chain clear blank, keychain pakabukas, bezel stačiakampis, juodo akrilo diskai, magnetas žiedas.

Akrilo Keychain Ruošiniai su Raktų pakabukai Stačiakampio Aišku, Diskai, Pakabukai Skaidrus Ratą, Rinkinys, skirtas "PASIDARYK pats" Projektai Amatų W89D

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Praktinių derinys nustatyti: jūs gausite 60 vienetų keychain formavimo priemonės, kurios apima 30 vienetų stačiakampio akrilo keychain ruošiniai ir 30 vienetų padalinta key chain ringai, praktiškai dideliais kiekiais, bus lengva patenkinti jūsų kelias "PASIDARYK pats", išsilavinimą ir keychains priėmimo poreikius.

Saugus ir tvirtas medžiaga: šie ruošiniai key chain, yra pagaminti iš akrilo, lengvas ir kietumas, sklandžiai ir patogiai, ne toksiškas ir nėra lengva išnyks.

Apsauginė plėvelė konstrukcija: visi stačiakampio key chain ruošiniai yra padengtas apsaugine plėvele iš abiejų pusių, kad turėtų būti nuplėšti, kai esate pasiruošę naudoti tuščius; Šis apsauginis sluoksnis saugo sublimacijos tuščias nebūtų subraižyti ar gauti purvinas

Tinkamai stačiakampio formos ir dydžio: daina key chain tuščią priemonių val. 5x2cm/1.97x0.79in, ten yra pakankamai vietos, kad albumo viršelio nuotrauką, ir grotuvo piktogramos; skaidrus akrilo keychain ruošiniai padaryti asmeninį key chain vinyl.

Dėmesingas ir elegantiškos dovanų pasirinkimą: galite "PASIDARYK pats" arba dažymo būdų, dėl paviršiai šių akrilo stačiakampio žavesio, ir pakabinti odiniai kutai jūsų keychains, tada siųsti juos į jūsų draugai, šeimos nariai, giminaičiai, kolegos, ir kitiems, kaip ir dovanos, jie bus kaip šių praktinių priemonių.

Akrilo Keychain Ruošinių Rinkinys tik tuo atveju, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Akrilas Dydis: app.5x2cm/1.97x0.79in(Detaliau dydis žr. nuotraukas)

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Kiekis: 1 Komplektas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

30 Vnt x Raktų pakabukai su Grandinėmis

30 Vnt x Akrilo Keychain Ruošiniai

Lytis Unisex
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas -
Metalo spalvos sidabrinė
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Aliuminio
Stilius Klasikinis
Formos\modelis Aikštė

Panašūs produktai