6pcs/rinkinys "PASIDARYK pats" Ledo Lolly Kremas Formų Ledo Plokštelėje Stačiakampio Formos Ledų Pasirodo Formų Plokštelės Prilimpa Ledų Kūrėjai Pelėsių Virtuvės Įrankis

€6.16

-32%

€9.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: yz250x raštas.

Spalva: raudona/žalia/mėlyna Medžiaga: maisto klasės PP Dydis: 140*150*170mm

Paketų sąrašo: 1 x ice cream pelėsių

Savybės: * Ilgaamžė ir saugi:: Šios ice maker " pelėsis yra pagamintas iš patvaraus maisto klasės PP plastiko, gali būti naudojamas vėl ir vėl į šaldiklį už metus į priekį, netoksiška, bekvapiai. * Paprasta laikyti: Būti pelėsių bazę, todėl jūs galite įdėti šių ledo kubeliai tvarkingai šaldytuve. * Unikalus dizainas: skirtas lengvai pašalinti, ir kiekviena ledų pelėsiai gali laikyti atskirai šaldiklis, siekiant sutaupyti vietos. * Lengva naudoti: skirtas lengva naudoti ir valyti, tai ne-lazdas, geras įšaldyti sulčių ir kitų sudedamųjų dalių, pvz., tyrės, jogurtas, vaisiai, ledai, pienas, desertas, džemai ir daugiau. * Lengva valyti: Visiškai ne klijuoti, greita ir lengva valyti.

Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ledų Įrankiai Tipas Ledų Kūrėjai
Sertifikavimo CIQ
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SAFEBET
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris ledo liejimo formos

Panašūs produktai