Lauko Kempingas Pripučiami China Sofa Tingus Maišelį 3 Sezonas Ultra Light Paplūdimio Miegmaišį Oro Pagalvės Sporto Kempingas Kelionės Krepšys

€12.21

-50%

€24.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikams, oro ponaitis, l miegmaišį, oro kėdė, oro miego, bany miegmaišį, oro ponaitis, pagalvių miegoti, lengva air lounge, paplūdimys sofa, rudųjų pupelių maišas.

Tingus Pagalvė atspari Vandeniui Tingus Pripučiamos Sofos Nešiojamų lauko paplūdimio oro sofa-lova miegmaišis lova Oksfordo audinys 240*70cm

Savybės: Lengva Išpūsti: Jei jis yra vėjuota diena, tiesiog atvira burna ponaitis į vėjo išpūsti.Jei vėjas yra labai mažas, tiesiog paleisti kelis žingsnius su gultais, rankų, išpūsti.Nereikia siurblys!

Kovos su defliacija: Kai ponaitis yra išpūstas, jis liks išpūstas maždaug 30 valandų.

Kvadrato formos pagalvėlės: viršutinė nugaros atrama ir kruopščiai suplanuota ergonomiška atrama galvai teikia galutiniam komfortą patirtis.

Vidaus ir lauko: Tinka daug kartų!Puikus kempingas, lauko BBQs, maudytis paplūdimyje ar prie baseino, kieme įdomus ir daug daugiau.

Ilgaamžiškumas: gerai megzti lengvas ir plonas pripučiami ponaitis yra pagaminta iš didelio tankio vandeniui 190T rip-stop poliesterio ir pastatytas taip, kad atlaikytų platų plokščių paviršių, įskaitant smėlio, žolės, sniegas, vandens ir net žvyro.Aprašymas : Nėra siurblio reikia

Svorio riba: 400kg gaminio dydis iki Pripūstos: Bananų formos: 240*70cm svoris: 800g

Pakavimo sizi:45*29cm

Cloor: pamatyti nuotraukas Medžiaga: Oxford medžiaga

Įspėjimas : Saugo nuo ugnies ir aštrių daiktų.Pripučiamos sofos gali būti naudojama vandens, bet NEGALIMA naudoti kaip gelbėjimosi įranga.

Kategorijos Medvilnės Miegmaišį
Modelis Nėra
Modelio Numeris 2262652, 240*70cm
dydis 45x29cm
Stilius Hibridinis Tipas
audinys Terylene
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Ilgis Lengthened (1.8 m-2 m Height)
Medžiaga oxford medžiaga
Miegmaišis Temperatūros Skalę Kategorija Pavasarį ir Rudenį miegmaišį
Patogus Temperatūros Skalė [0℃~-10℃]
Kilmės vieta Kinija
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį Užleidžiant Vieną Miegmaišį
Įdaru Žemyn Medvilnės Mišinio (Medvilnė Apačioje Ir Žemyn Į Viršų), oro
Tipas Šiltas Oras

Panašūs produktai