Puodo Dangtį, Bagažinę, Daugiafunkcinis Puodą Dangčiu Stovi Turėtojas Poilsio Visos Puodo Dangtis Dangčio Lentyna Su Lašeline Mygtukai Keli Indai

€1.99

-29%

€2.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kavos lašėti stovi, peiliai drainer, patiekalas drainer nerūdijančio plieno, virtuvėje stovi, plokštelė stovo su dangčiu, virtuvės indų laikiklis sieninis laikiklis, dripper, kavos dripper stendas, kavos lašėjimo rinkinys, keraminės kavos filtras.

Aprašymas:

Techniniai duomenys: Medžiaga: PP Spalva: balta/mėlyna/žalia/rožinė Dydis: 19*22*15cm Pakuotė: 1 *puodo dangčio laikiklio Savybės: 1. Aplinkai Draugiškos Medžiagos - Pagaminti iš kokybiškų, Aukštos kokybės maisto klasės PP medžiaga, jokio kvapo, saugus naudoti. 2. Unikalus dizainas ir aukščiausios kokybės, patvarus naudoti.Idealus pasirinkimas valdos šaukštas, puodą dangčiu, ir tt 3. Taip, vietoje vietą visų dydžių dangteliai, šaukštai, šļakstēties ekranai, ir virtuvės reikmenimis, išlaikyti savo prekystalius ir stovetops švarus ir tvarkingas 4. Patrauklios spalvos kaip virtuvės dekoro.Puikiai tinka virtuvės mylėtojas.Matmenys: 8.66 x 7.09 x 5.91 cm 5. Lašinamas padėklas ir indai turėtojas gali būti lengvai valomi rankomis su paplitęs patiekalas muilo ir krūmynai po naudojimo Pastaba: 1. Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje. 2. Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai