3PCS/Set Moterų Ponios Sexy Nėrinių Tuščiaviduriai Thong Žemo Liemens Kelnės Patogus Ir Kvėpuojantis Apatiniai vientisos Spalvos Kelnaitės

€4.09

-61%

€10.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 2021 bikini, diržas moteris, maudymosi kostiumėlis moterims, babydoll lenceria, litavimo stotis t12, tanga moterims, berniukas bailys, galter apatinis trikotažas rinkinys, apatinis trikotažas, lingeries seksualus apatinis trikotažas egzotinių.

-Apie priežiūrą: Nusiplaukite rankas šiltu vandeniu, maždaug 30 laipsnių kampu.Nereikia mirkti per ilgai.Apatiniai yra prigludę ir intymus drabužių, kuris yra lengvai veisiasi bakterijos.Už mūsų sveikatą, rekomenduojama pakeisti kas šešis mėnesius. -Apie Logistiką: Naujokas ekonomika paprastai atvyksta per 25-75 dienų.Nerimauti-nemokamai standartas " nerimauti nemokamai paprasta pristatymas metodas trunka apie 25-45 dienas. -apie transportas: Po apmokėjimo, paketas bus išsiųsti per 48 valandas.Jei yra trūkumas, mes jus informuosime jūs el. paštu. -Apie DYDĮ: Audiniai iš įvairių medžiagų turi skirtingus elastingumo, todėl skirtingų stilių tokio pat dydžio, labai mažai skirtumo dydžio plytelės.Ir kadangi mes visi rankų darbo, tai yra normalu, kad yra skirtumas 1-2 cm.Dėkojame už jūsų supratimą.

Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Spandex, Nailonas
Kelnaičių Tipas G-String
Prekės Pavadinimas Cinvik
Apdaila Nėra
Modelio Numeris t12
Elemento Tipas Kelnaitės
Kyla Tipas mažaaukščių
Lytis Moteris
Medžiagos Sudėtis spandex nailonas

Panašūs produktai