Saldainiai Ginklą Cukraus Saldainis Ginklą Saldus Žaislai saldainis saugojimo Žaislas Vaikams, Suaugusiųjų aš Tave Myliu Draugės Šviesos Žaislas

€4.03

-44%

€7.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silikono pistoletas saldainiai, vaikų pop ginklą, bullet gun, gimtadienis paketas, dress quinceanera, vaikinas, pistoletas snaiperis, kiaulių dantų, saldainiai vestuvėms, suroje.

Aprašymas:

Vaikai gali spauskite saldainiai fotografavimo žaislas lengvai, kuris yra mielas ir įdomus, turi gerinti savo vaikų nuotaiką.

šis saldainiai saugojimo žaislas yra įrengta mygtuką bateriją, nuspauskite gaiduką ir balsas skambės.Kai jūs traukite ją dar kartą, saldainiai paleidimo sugrįš taip pat, ji yra lengvai tiek mažieji, ir suaugusieji, žaisti.

Jei naudojate šią saldainiai paleidimo žaislas, jums bus nustebinti tuo, jo dizainas.Ji atrodo žavinga ir leidžia jums įdomu, kaip ji priverčia balso, galite užsisakyti, pagal jūsų patinka.

Saldainiai fotografavimo žaislas yra pagamintas iš geros kokybės plastiko ir suprojektuotos taip, su lygaus paviršiaus, patvarus ir saugus, ir tai bus ne pakenkti odai.

Šis saldainiai paleidimo žaislas įdomus ir romantiškas, galite pateikti jį į savo vaikus, savo šeima, savo draugais, arba savo klasiokų, ir jie bus džiaugiamės šia dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS.

Spalvos: rožinė, violetinė.

Dydis: 14*12CM.

Pastaba:

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti šiek tiek nuokrypio matavimo duomenis ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Pakuotė:

1x candy šaulys.

Modelio Numeris Lollipop Ginklą
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai